Tervetuloa Riihimäen Erämessuille  tutustumaan Merinovillakaupan monipuoliseen valikoimaan!

Julkaistu 28.05.24 | klo 21:38 | kategoriassa Uncategorized

Löydät meidät osastoilta erähalli 47. Tarjoamme laadukkaita merinovillatuotteita, jotka soveltuvat erinomaisesti niin retkeilyyn kuin aktiiviseen elämäntyyliinkin. Tuotteemme takaavat optimaalisen lämpöeristyksen ja kosteudensiirron, olitpa sitten retkeilijä tai metsästäjä. Kaikki tuotteemme ovat allergiaystävällisiä ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, mikä varmistaa niiden ekologisuuden ja mukavuuden. Älä jätä väliin tilaisuutta tutustua myös Merinot Pro -sarjaamme, joka yhdistää merinovillan hengittävyyden ja silkinpehmeyden, tarjoten viisinkertaisen kestävyyden tavalliseen merinovillaan verrattuna. Tule ja koe, kuinka merinovillan luonnolliset hyödyt voivat parantaa ulkoilukokemustasi. Nähdään messuilla!

Uuutuudet: Ensiesittely Riihimäen erämessuilla.

Esittelyssä 2024 uutuus: Merinot Pro -tuotesarjaan lisätyt hihattomat merinovillapaidat! Merinot Pro tarkoittaa korkealaatuisesta merinosilkistä (85% merinoa / 15% silkkiä) valmistettuja tuotteita, joissa yhdistyvät mukavuus, käytännöllisyys ja kestävyys. Näissä paidoissa on panostettu tarkkaan muotoiluun ja viimeistelyyn, jotta ne tarjoaisivat erinomaisen käyttökokemuksen kaikissa olosuhteissa. Hihattomat merinovillapaidat sopivat hengittävyyden ja hajuttomuuden ansiosta aktiiviseen elämäntapaan.

 

Merinot Pro -tuotesarjaan lisätyt bokserit! Nämä bokserit tarjoavat miellyttävän käyttökokemuksen laadukkaan materiaalinsa ansiosta. Unisex-malli on valmistettu mahdollisimman vähin saumoin, mikä lisää käyttömukavuutta. Elastisuuden ansiosta istuvuus on huippuluokkaa, ja materiaalin kestävyys ja hengittävyys ovat omaa luokkaansa. Merinot Pro -bokserit on suunniteltu yhdistämään mukavuus, käytännöllisyys ja kestävyys – täydellinen valinta vaativaan käyttöön.

 

Merinot Pro -tuotesarjaan lisätyt leggingsit! Nämä leggingsit ovat hengittävät, kestävät ja sopivat loistavasti sekä arkeen että aktiiviseen elämäntapaan. Valmistettu korkealaatuisesta merinosilkistä (85% merinoa / 15% silkkiä), ne tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja joustavuuden. Leggingsit ovat ohuet ja hengittävät, mutta eivät läpikuultavat, mikä takaa mukavuuden ja luottamuksen kaikissa tilanteissa. Tutustu uutuuksiin ja koe itse Merinot Pro -tuotteiden ylivertainen laatu!

 

Vanhat vahvat tuotteemme:

.SPORT-POOLO, valmistettu 100% supermerinovillasta, on asiakkaiden toiveesta syntynyt tuote, joka yhdistää mukavuuden, tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Sen 160–200 g/m2 ripneulos tarjoaa poikkeuksellista elastisuutta, ja erikoispitkä helma sekä peukalohangat hihoissa lisäävät käytännöllisyyttä. 3 kuukauden intensiivisessä testissä Sport-poolo on osoittautunut  kestäväksi. Ohut materiaali on samalla peittävä eikä kuulla läpi, mikä tekee tuotteesta sopivan kaikkiin lämpötiloihin erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Tämä joustava tuote on saatavilla väreissä musta, farkku, koralli, metsänvihreä, beige ja harmaa, ja se soveltuu ympärivuotiseen käyttöön – olipa kyseessä pyöräily, talviliikunta tai patikkaretket.

Esittely video:  https://www.youtube.com/shorts/XnCmswj_YzM

Tuubikaulurit

100% merinovillatuubikauluri on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Tuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää helposti kaula ja niska paljaaksi. Tämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmat, se on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista) Käytettäessä päähineenä lämpimällä kelillä (kesäisin) merinovilla tuntuu uskomattoman hyvältä; tuntuu kuin päähinettä ei olisikaan! Tuubihuivi on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, balaclavan, hupun ja pipon. Talvipyöräilijät ovat ihastuneet siihen kuinka se pysyy päässä kypärämyssynä. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. Tuubikauluri on erinomainen lahjaidea lapsesta vanhuksiin. (Mitat: 22 cm. leveä ja 58cm. pitkä venyttämättä).

 

 

Merinot Pro on mittatilauskerrasto, johon asiakas voi valita paidan ja housut omien mittojen mukaan. Valikoimasta tällä hetkellä meiltä löytyy 150-190 cm kokoisille sopivat kerrastot: pienelle ja pyöreälle tai pitkälle ja laihalle, kaikille siltä väliltä. Mallina normaali noin 170-190 cm. Painohaitari 40-170 kg eli jokaiselle pitäisi löytyä sopiva koko. Tuote on unisex-malli,  mittasi ratkaisevat kokosi, ei sukupuoli.

 

Retkeilijän, vaeltajan ja metsästäjän pakettiin messutarjous, tule kysymään osastoltamme.  Nyt kaikki vatteet Pro-laadusta.

 

 

 

Vaellussukat:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukkat-80-prosenttia-paksummalla-froteepohjalla-musta/

 

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat