Merinovillakaupan kesäkiertue saapuu Ähtärin torille 28.5 tiistaina klo 10-17.

Julkaistu 27.05.24 | klo 22:35 | kategoriassa Uncategorized

Tule tutustumaan kattavaan merinovillatuotteiden valikoimaamme, jotka sopivat sekä kesä- että talvikäyttöön. Merinovilla hengittää ja eristää lämpöä erinomaisesti, tehden siitä täydellisen materiaalin ympäri vuoden. Ohuet neuleemme on valmistettu  merinosilkistä ja Supermerinovillasta, korkeimmasta laatuluokasta. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa ja myydään ilman välikäsiä, mikä tekee niistä 30-40% edullisempia.

https://merinovillakauppa.fi/

Sukat

Sukissamme on huippu-uutuus: täysin kiristämättömät sukat, jotka ovat saavuttaneet suuren suosion. Ne sopivat erinomaisesti verenkiertohäiriöistä kärsiville jaloille. Varrettomat sukat ovat mahtavat kesäkäyttöön. Valikoimassamme on myös vaellussukkia, työsukkia, hopeasukkia, saapassukkia ja varvassukkia, joissa kaikissa on vähintään 70% merinovillaa. Ne pysyvät hyvin jalassa ja kestävät käyttöä pitkään.

Alusvaatteet

Merinosilkki-alusvaatteemme ovat hengittävää rip-neulosta ja mukavat myös kuumalla säällä. Ne tuntuvat mahtavilta iholla ja sopivat myös atopikoille. Merinosilkki yhdistää merinovillan ja silkin parhaat ominaisuudet tarjoten uskomattoman mukavuuden ja hengittävyyden.

Neuletakit

Neuletakkimme ovat tyylikkäitä ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Kaikki vaatteemme ovat nyppääntymättömiä, joten ne säilyvät kauniina ja siisteinä pitkään. Merinovilla tarjoaa erinomaisen

lämpöeristyksen ja hengittävyyden, mikä tekee neuletakeistamme monikäyttöisiä ja mukavia kaikissa sääolosuhteissa.

 

Tervetuloa tutustumaan Merinovillakaupan tuotteisiin kesäkiertueellamme! Kaikki tuotteemme löytyvät myös verkkokaupastamme: Merinovillakauppa.

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat