Painetaan Villasella

Julkaistu 17.01.14 | klo 13:45 | kategoriassa Uutiset, Tiedotteet, Vinkit

Painetaan villaisella. Villaisella painamisella mielletään asioiden unohtamista sellaisenaan, ilman selvityksiä ja tarkempia tutkimuksia. Olikohan sanonnan syynä se,  että villaisella painaminen ei maksanut mitään. Vanhankansan keino lievittää särkyä on painaa kipeää kohtaa villaisella neuleella. Jossain vaiheessa  vanhankansan neuvot heitettiin romukoppaan ja niitä pidettiin humpuukina. Viimeaikaiset kokemukseni on saanut minut miettimään uudelleen vanhankansan sanontoja ja villaa terveystuotteena.

 

Nykyään on paljon puhuttu  Suomessa D-vitamiinin saannin vähäisyydestä.  Vitamiinipillereiden sisältämä D3 – vitamiini on peräisin lampaan villasta. Vitamiinipillereiden  D-vitamiini eristetään villan lanoliinista.  D-vitamiini on hormonin kaltainen aine, jonka vaikutukset ihmiskehoon välittyvät  vitamiinireseptoreiden kautta. Ilmeisesti lanoliinin sisältämä D-vitamiini jää ”vapautuvaan muotoon” merinovillaan? Reseptoreita on kaikissa soluissa ja myös iholla, D-vitamiinin esimuotoa muodostuu ihossa auringonvalon vaikutuksesta.

 

Merinovillavaatteita on käytetty paitsi kylmän ja lämmön eristämiseen, myös reumaattisten kipujen lievittämiseen. Merinovillan on todettu auttavan erilaisiin iho- ja nivelvaivoihin. Sairaaloissa kautta maailman käytetään villaa potilaille, jotka kärsivät mm. reumasta, ihottumasta ja allergioista. Villasta on hyviä kokemuksia pitkäaikaispotilaiden hoidossa: villa ehkäisee makuuhaavoja ja hoitaa ihoa. Voiko villalla olla myös vitamiinin omaisia tai hormonaalisia vaikutuksia?  Kannattaa uskoa ja kokeilla villaisia alusvaatteita öljyteollisten teknisten alusvaatteiden sijaan – joka tapauksessa!

 

Australialainen yliopisto Sydneyssä ja Woolmark ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että merinovilla antaa parhaat yöunet. Merinovilla on todettu auttavan näissä tutkimuksissa muun muassa reumatismiin, allergioihin, astmaan, levottomiin jalkoihin sekä lihasten ja nivelten jäykkyyteen. Monet tutkimukset ovat osoittaneet merinovillan parantavan elämänlaatuasi. Käytä myös pyjamana, niin saat sellaisen yöunen ja levon jota et ole kokenut.

Nyt on talven pakkaset ja viimat vihmovat,  kun lähdet ulos muista ”painaa villaisella” ettei tule kipuja.

 

Kivun lievitystä toivottaa Active-Arctic Yrittäjä Antti Peltonen

 

 

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat