Tervetuloa osastollemme Savon erämessuille. Esittelemme uutuus paketin “SELVIYTYMISPAKETIN”

Julkaistu 20.04.22 | klo 0:14 | kategoriassa Uncategorized

Tervetuloa osastollemme Savon erämessuille. Esittelemme uutuus paketin “SELVIYTYMISPAKETIN”

6-8.5.2022 Kuopio hallissa. Meidät on helppo löytää ravintolan ja pubin välimaastosta. Nyt kannattaa tempasta ostohousut jalkaan, myymme kevään erämessuilla kaikki tuotteet ns. vanhoilla hinnoilla. Merinovillan langan hinnat nousevat loppuvuodesta jopa kymmeniä prosentteja. Merinovilla ei ehkä koskaan ole enää näin halpaa.

Savon erämessuilla esitellään uutuus paketti ratkaisu kaikkein vaativimpiin olosuhteisiin. Hinta tarjous on todella kova. Selviytymispaketti 20-40% alle markkinahintojen

Esittelemme Active-Arctic Selviytymispaketin. Se sisältää Suomessa valmistettuja merinovillatuotteita 14 kpl. Sisältäen kerrospukeutumisen alimman ja toisen kerroksen. Hyvä kuoripuvun kanssa tällä varustuksella pärjää aina -50 pakkaseen saakka, taas alin kerros on ohutta Rippineulosta joka toimii hengittäen kuumilla keleillä.  Hinnoittelumme on todella tukku tasoa jonka hintavertailukin paljastaa. Koemarkkinoinnissa maanpuolustus henkisille yrittäjille paketti on ollut suuri menestys.

Huomaa tuotetta ei ole verkkokaupassamme, Nyt vain kevään messuilla tarjolla todella edulliseen hintaan. Voit myös ilmoittaa metsästys /ulkoilu/ vaellus / retkeily seurasi messuilla tarjous ryhmään. MS

 

Lämpimin terveisin merinovillakauppias Antti

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat