Tietoa merinovillatuotteista

Meidän vaatteissamme ei käytetä keinokuituja, vain puhtaita luonnonkuituja. Merinosilkkiä, korkealaatuista australialaista merinoa ja huippulaadukasta super-merinovillaa. Kaikki tuotteemme ovat mulesing-vapaasta villasta.

Villamme tulevat Australiasta, koska sieltä saadaan paras merinovillalaatu. Villamme kehrätään langaksi Saksassa ja Italiassa. Tuotteemme kudotaan, leikataan, ommellaan ja suunnitellaan Suomessa, ja olemme erittäin ylpeitä tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta. Suurin osa Suomessa myytävistä merinovillatuotteista on kuitenkin valmistettu Kiinassa ja halpatuotantomaissa. Näissä tuotteissa on eettisyys kaukana. Mikäli kauppa ei ilmoita valmistusmaata, niin voidaan olettaa, ettei tuotetta ole valmistettu länsimaissa. Meidän vaatteemme ovat Made in Finland.

Monesti meiltä kysytään, kuinka on mahdollista, että voimme myydä korkealaatuisia ja Suomessa valmistettuja merinotuotteita näin edullisesti? Vastaus on yksinkertainen: Meillä ei ole välikäsiä ja tuotteet tulevat suoraan kotimaisilta tehtailta. Tästä johtuen tarjoamme asiakkaillemme tuotteet tukkuhinnoin, meiltä ostamalla säästät puhdasta rahaa.

Meiltä saat viime hetken tiedon merinovillasta ja opastuksen, kuinka hyödyt parhaiten huikeista merinovillatuotteistamme. Kestävyyskokeissamme olemme huomanneet, että merinosilkki ja supermerinovilla eivät nyppäänny, eivätkä ne kutistu herkästi. Lisäksi tuotteiden kestävyys on parantunut huomattavasti, se on jopa 2-4 -kertainen normaaliin merinovillaan verrattuna. Hoito-ohjeitamme noudattamalla tuotteen eliniän voi tuplata. Nämä edut tarjoamme asiakkaillemme.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat