Hoito-ohjeet

Tutustuthan hoito-ohjeisiimme!

Käyttövaatteiden materiaalina merinovilla on suosittu, sillä se on lämmin, joustava ja pehmeä iholla. Suosittelemme säilyttämään merinovillavaatteita väljästi laskostettuna ja tuulettamaan niitä usein.

Merinovillan pesuohjeet

Merinovillan villakuitu on suomuinen, minkä vuoksi villavaate vanuuntuu väärin pestessä. Suosittelemme villavaatteille villanpesuohjelmaa, veden lämpötila max. 30 astetta, villalle sopivaa pesuainetta, pesupussin käyttöä (suojaa vaatetta pesussa) ja matalaa linkousta, alle 600 kierrosta. Kuosittele vaate varovasti kuivumaan. Ei rumpukuivausta!

Pitkän käyttöiän salaisuus on merinovillalle on kuitenkin tuuletus! Merinovilla on antibakteerinen, eikä sido itseensä hajuja, vaikka hikoilisit. Näkyvää likaa voitte puhdistaa paikallisesti. Mikäli vaatetta on tarvetta pestä, niin kohtelethan tuotetta arvokkaasti. Märkänä villakuidut helposti vauriotuvat ja venyvät, siksi emme suosittele käsinpesua lainkaan.

Kiitämme Teitä, kun valitsitte kotimaisen tuotteen ja toivotamme Teille lämpimiä hetkiä tuotteidemme parissa! Merinovilla soveltuu niin talveen kuin kesäänkin, sillä luonnon materiaalina merinovilla hengittää ja näin ollen pitää ihon kuivana hikoilusta. Tuotteemme ovat ihanantuntuisia iholla, eivätkä ne kutita tai nyppäänny. Olemme saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.

 

Terveisin Merinovillakauppa

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat