Ale!

HIHATON MERINOSILKKIPAITA Merinot Pro Hihaton (UNISEX)

Alkuperäinen hinta oli: 74,95€.Nykyinen hinta on: 59,95€.

Varastossa

 

 

Merinosilkki Hihaton 100 prosenttinen luonnontuote. 85 prosenttia merinoa ja 15 prosenttia silkkiä. Valmistettu Suomessa.

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 601928-1-2 Osastot: , , , , , , ,

Kuvaus

 

 

Merinot Pro -hihaton merinosilkkipaita (unisex)

Hihaton merinosilkkipaita sopii erinomaisesti kesäpaidaksi, salille ja vaikka neuletakin alle. Tämä Suomessa valmistettu merinosilkkipaita on tehty 100-prosenttisesta luonnonkuidusta, joka koostuu 85 % merinovillasta ja 15 % silkistä. Merinot Pro -hihaton on jatkumo Merinot Pro -kerrastolle, ja siinä on käytetty samaa korkealaatuista merinosilkki rip-neulosta, mikä tekee siitä erittäin hengittävän.

Merinosilkin ominaisuudet nyt myös kesä- ja sisäkäyttöön!

Merinovillan joustavuus ja hengittävyys yhdistettynä silkin pehmeyteen ja kestävyyteen luovat tuotteen, joka kestää huomattavasti perinteistä merinovillaa paremmin menettämättä merinon huippuominaisuuksia. Unohda keinokuitujen epämiellyttävä haju hikiliikunnassa – merinosilkki ei kerää hienhajua itseensä.

Parasta suojaa auringolta

Merinolammas suojaa itsensä Australian polttavalta auringolta, ja nyt sinäkin voit suojata itsesi parhaalla UV-suojalla Merinot Pro -merinovillavaatteilla. Nauti merinovillan luonnollisista ominaisuuksista ja koe merinosilkin ainutlaatuinen mukavuus ja kestävyys kesän ja sisäkäytön tarpeisiin!

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

VÄRIT

Musta