Ale!

MERINOVILLA/ SILKKI KERRASTOPAITA NAISTEN Huom! Poisto tuote, ei palautus oikeutta

55,95

Varastossa

Uudempi malli Pro saatavilla  täältä:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovilla-kerrastopaita-pro-150-170-cm-pituisille-unisex/

 

MERINOT MERINOSILKKI PAITA, NAISTEN

 

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat ja pitkä helma. Helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan. Paidassa on V-kaulus, joka mahdollistaa sen käytön kauluspaidan alla. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. Eräkäyntiin, lenkkeilyyn, yöasuksi, kylmiin sekä kuumiin olosuhteisiin.

 

HUOM. TUMMANSININEN PAITA ON KUVASTA POIKETEN NAISTEN PAITA.

 

Tässä asiakkaiden palautteita tuotteistamme ja palvelusta:

”Kiitos Merinovillakauppa erinomaisista tuotteista ja palvelusta! Tämä kerrasto on aivan mahtava iholla!”

”Olen atoopikko ja en ole koskaan pystynyt pitämään mitään merinovillatuotteita. Merinot -kerrasto on todella miellyttävä pitää, voi kiitos!”

”Tämä merinosilkkikerrasto on todellakin toimiva kuumallakin, eikä ala haisemaan.”

”Ennen ostin joka vuosi uuden merinovillakerraston, kun käytän näitä aina, niin kuluuhan ne. Nyt lähtee kolmas vuosi Merinot-kerrastolla, olen todella tyytyväinen. Täytyy hankkia muitakin tuotteita ja merkki ei vaihdu, kun vihdoinkin löytyi hyvät!”

”Ostin ensin kalliit norjalaiset, ne olivat kauhean karkeat ja luulin, etten voi pitää lainkaan merinovillaa. Messuilla tutustuin Merinot-tuotteisiin ja tuote tuntui todella miellyttävältä, kauppiaat puhuivat minut ympäri ja tein kaupat. Hieman jännitti, kuinka toimii, kun olen aika kova hikoilee ja edelliset tuotteet muuttuivat ihan kauheaksi juuri märkänä. Mutta nämä ei lainkaan kutita, edes märkänä, ja ne eivät edes tunnu märältä, vaikka ovat kosteat, kun riisuin. Olen vain tuuletellut tuotteita käytön jälkeen, en ole pessyt kertaakaan! Uskomaton tuote totta tosiaan, kiitos Merinovillakaupan pojat.”

”Olen sairastanut melanooman, enkä saa yhtään ottaa aurinkoa. Rakas harrastukseni pyöräily oli vaikeaa, kun parhaat kelit olivat vaarallisimmat. Luin, että australialaisen mustan merinovillan UV-suojakerroin on jopa 80. Nyt olen vuorannut itseni kokonaan merinovillaan, vain aurinkolasit silmillä ja muualla merinosilkkiä.”

”Uskomaton tuote, lämmittää märkänä ja on hajuton, todella hyvä tuote pitkillä vaelluksilla. Ostan aina, kun mahdollista, suomalaisia tuotteita.  Suosittelen todellakin.”

”Kerrankin kerrasto, jossa on pitkä helma paidassa ja korkea vyötärö housuissa, nyt ei ole selkä paljaana.”

”Olen merinovillan suurkäyttäjä, olen lähes 300 päivää metsässä kaikissa keleissä. Testattu on kaikenlaisia merinovillatuotteita, eikä ole Merinot-tuotteiden voittanutta. Arvostan näissä kestävyyttä, mukavuutta, edullisuutta, oikeita mittoja ja tätä palvelua. Käykää ihmiset messuilla jututtamassa näitä kauppiaita, he todella tietävät, mitä myyvät ja palvelu on huumorilla höystettyä. Täydet 10 pistettä Merinovillakaupalle. Nähdään pojat taas erämessuilla.”

 

/MS

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 00004 Osastot: , ,

Kuvaus

 

MERINOSILKKIPAITA  190g/m2 on optimaalinen vahvuus alusasuksi.

KATSOTHAN KOKO TAULUKOSTA ENNEN KUIN TILAAT. NÄISSÄ ON REILU SUOMALAINEN MITOITUS JA TUOTE ON TODELLA JOUSTAVA. EI TARVITSE OTTAA YLIKOKOA.

 

KATSO ESITTELYVIDEO:https://www.youtube.com/shorts/GgC3KN2xkNU

 

Lisätiedot

Paidan koot

XS, S, M, L, XL, XXL

VÄRIT

Musta, Punainen, Sininen, Tumman punainen, Tumman sininen