Ale!

MERINOVILLAA SILKKIBOKSERIT Merinot ProUNISEX.

Alkuperäinen hinta oli: 59,95€.Nykyinen hinta on: 44,95€.

Varastossa

Merinot Pro bokserit parasta laatua ja muotoilua, vankkaa Pro-sarjaa.

 

HUOMAA KOKOHAITARI! Valitse pienempi koko mitoillasi jos haluat napakat ja jos haluat väljemmät ota isompi koko mittasi mukaan. Esim. Jos vyötärösi on 85cm  S on tiukka ja napakka, M istuva ja L hieman väljä.

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 607679-1 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

Merinot Pro -merinosilkki lahjebokserit (unisex)

Huippusuosioon nousseet Merinot Pro -merinosilkki lahjebokserit tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden jokapäiväiseen käyttöön. Nyt entistä sileämpi merinosilkkikangas ja vähäisemmät saumat takaavat, ettei bokserit paina tai hierrä ihoa, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön. Lahkeiden ohuet resorit estävät bokserien nousemisen ja pitävät ne paikoillaan ilman puristusta.

Merinosilkin yhdistelmästä johtuva huikea hengittävyys tekee näistä boksereista täydelliset ympärivuotiseen käyttöön, sillä ne pitävät olon miellyttävänä niin viileässä kuin lämpimässä säässä. Tämä tekee merinosilkki lahjeboksereista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat ylivoimaista mukavuutta ja monipuolisuutta alusvaatteissaan.

Asiakaspalautteet tuotteestamme:

”Kiitos merinovillakauppias, nämä boxerit pelastivat minun Lapin matkani. Nyt ei takapuoli jäädy hississä, huipputuote on!”

”Onpa todella miellyttävät nämä reisiboxerit polkupyöräilyssä ja yllättävän kestävätkin vielä.”

”Toimii loistavasti uimahousujen alla, kun tuo eturauhanen alkaa kylmemmillä uimakeleillä kiukkuilemaan.”

”Käytän näitä ympäri vuoden, talvella hiihtäessä ja kesällä juostessa, suosittelen.”

”Minulla on ongelma, kun harrastan tanssia ja reidet hankaavat toisiaan. Nyt lavatansseihin kesämekko päälle ja lahjeboxerit jalkaan. Aivan mahtavat.”

”Ostin vaeltajanpaketin ja siinä tuli mukana kahdet lahjehousut. Enpä olisi tajunnut, kuinka hyvät nämä on pitkillä vaelluksilla. Lämmittää, vaikka on kosteatkin ja kuumalla kelillä pidän pelkkiä boksereita. Hyttyset kyllä mojauttaa näistä läpi.”

”Oli jalassa eka kertaa maratonilla, ei reisihankaumia, eikä nivuset kipeät. Ihme housut, en koskaan enää juokse ilman näitä.”

Kauppiaan kommentti: ”Noin kolme vuotta sitten kokeilin näitä reisiboxereita, enkä ole ollut päivääkään sen jälkeen ilman näitä. En ole koskaan pitänyt näin mukavia alkkareita. Atoopikkona ihoni on hyvin herkkä, mutta nämä merinosilkkiboxerit ovat aivan mahtavat jalassa, 365/24. Näistä housuista ei ole koskaan tullut minkäänlaista reklamaatiota, mutta kiitosta tulee aivan koko ajan.”

 

 

 

85% MERINOVILLAA

15% SILKKIÄ

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS