MERINOVILLAHAALARI + MERINOVILLAINEN SUKELTAJAN / PELASTAJAN ALUSVAATEPAKETTI

450,00

Varastossa

SUKELTAJANALUSHAALARI

Mittataulukko kuvauksessa!

LMSXLXXL
39-4041-4243-4445-47
Poista
Määrä

Kuvaus

SUKELTAJANALUSHAALARI

On suunniteltu sukeltajien toiveiden mukaan. Siinä on 320g/m2 98% merinovilla ja 2% lykraa. Löytyy lenkit jalan alle ja peukalolenkki. Suojattuvetoketju, lukot molemmissa päissä ja limitys kankaassa vetoketjun alla. Suosittelemme puvun alle merinosilkki alusvaatteita joiden kosteuden läpäisy on huippuluokkaa, näin saat hyödynnettyä kaiken haalarin tarjoaman lämmön. Kylmä tulee aina iholle muodostuneesta kosteudesta, keinokuidut, tekniset alusasut ja puuvilla ovat pahimmat mahdolliset huonon kosteuden läpäisykyvyn takia. Tämä asu on saanut paljon kiinnostus kaikilta jotka kylmässä ja kosteassa liikkuvat.  Purjehtijat, kalastajat, melojat, metsästäjät jne. Tulossa myös puvun alle suunniteltu alusvaatteet, jotta saat täyden hyödyn haalarista. Tietysti merinovillakaupalta Made in Finland tuote.

 

TULOSSA LISÄÄ S-KOKOA JA XS KOKOA.

TULOSSA MYÖS NAISTEN ALUSVAATEPAKETTI

 

MITTATAULUKOT:

 

Pelastajan / sukeltajan alusvaatepaketti

Merinosilkkikerrasto 85% merino, 15% silkki

Reisiboxerit 85% merino, 15% silkki

Polvisukat 80% merino,  20% keinokuitu

Kypärähuppu 85% merino, 15% silkki

Merinosormikkaat  100% merino

Tarjous nyt 170.- (ovh yli 200.-)

 

Merinosilkkikerrastopaidan ja housut. 190g/m2 85% merinoa ja 15% silkkiä. Tämä koostumus on erinomainen yhdistelmä lämpöä, mukavuutta ja kestävyyttä.  Paras testaamistani merinoasusteista, joka luo koko pohjan lämölle ja kylmän kostean poistoon.

Merinosilkkireisiboxerit  190g/m2 85% merinoa ja 15% silkkiä.  Boxereissa on tuplahaarakiila joka lisää käyttö mukavuutta ja lämpö alakertaan, olematta tukalat.

80% merinovillapolvisukat joissa on merinofroteepohjat jonka ansiosta kylmä ei pääse jalkoihin alhaalta käsin.

 

MERINOSILKKI KYPÄRÄMYSSY

Balaclavan on oltava pehmeä ja mukava iholla, se voi olla kasvoja vasten tuntikausia. 85% merinovilla ja 15% silkkiä tuntuu hyvältä kasvoilla ja hengittää esim. kypärän alla hyvin. Lämmittää kasvoja kovalla pakkasella ja siirtää tehokkaasti kosteutta alushuppuna niin kesällä kuin talvellakin. Vähentää hikoilusta syntyvää hajuongelmaa, pitää lämmön päässä.

100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isommille käsille. M-koko tulee S ja M kokoisiin paketteihin, isompiin L-koko

Tämä kaikki uskomattoman edullisesti 170,-, vastaavat tuotteet tällä laadulla maksaa helposti yli 300 euroa. Kaikki paitsi sukat ovat 100% luonnon kuitua ja mikä parasta kotimaisia Merinot-tuotteita.

Tästä olkaa hyvä, liikunnan riemua kelistä riippumatta.

Pidämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S

Sukkien koko

39-40, 41-42, 43-44, 45-47