VAELTAJANTAPAKETTI MUSTANA MIEHILLE. (OVH 390,55)

300,00

Varastossa

 

VAELTAJAN-PAKETTI  NYT 300,-

 

 

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 613074-4 Osastot: , , , ,

Kuvaus

VAELTAJAN PAKETTI

VAATTEET:

85 % MERINOVILLAA

15 % SILKKIÄ

SUKAT:

40% merinovillaa

40% puuvillaa

15% polyamidia

5% elastaania

Merinosilkkikerrastopaita ja -housut. 190 g/m2. 85 % merinoa ja 15 % silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Tämä koostumus on erinomainen yhdistelmä lämpöä, mukavuutta ja kestävyyttä. Paras testaamistani merinoasusteista.

Kahdet merinosilkkireisiboxerit. 190 g/m2. 85 % merinoa ja 15 % silkkiä. Erinomainen hengittävyys ja kosteudensiirto, boxerit tuplahaarakiilalla tekevät Merinot-boxereista erittäin miellyttävät ja käyttömukavat.

Kahdet merinovillapolvisukat mustaharmaat, kolmikerrossukat jotka on tehty kovaan käyttöön.

Merinosilkkikauluri 190 g/m2. 85 % merinoa ja 15 % silkkiä. Suojaa erinomaisesti kaulaa, niskaa ja olkapäitä. Kaulus on erinomaisen joustava, eikä se kiristä kaulaa.

Merinotuubihuivi 100 % merinovillaa, 190 g/m2. Todella joustava neulos ja riittävän pitkä esimerkiksi hupuksi asti. Merinotuubi on monikäyttöinen vaate, sillä siitä saa tehtyä monenlaista suojaa talven viimoihin: Voit peittää kasvosi sillä ja hengittää sen läpi. Vaikka se kastuisi, se ei jäädy kasvoihin, koska se on 100 % merinovillaa. Lämpimillä keleillä voit käyttää tuubihuivia päähineenä.

Merinopipo 100 % merinovillaa, 380 g/m2. Kaksinkerroin käännettynä siis mahtavat 760 g/m2. Tämä pipo toimii ympäri vuoden erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Tuote ei tee hiuksia sähköisiksi. Se on riittävän pitkä ja se ulottuu korville saakka peittäen ne, ei ns. kiipeä päästä pois.

Erä-Jussi suosittelee Merinoita:

”Käytän aina Merinot-tuotteita niin töissä kuin harrastuksissakin. Ne ovat erittäin miellyttävät päällä, pitävät ihon kuivana kaikilla keleillä: kuumalla ne hengittävät, kylmällä lämmittävät ja läpäisevät kosteuden iholta pois. Hikoilen voimakkaasti, kun liikun rivakasti. Silti käytön jälkeen tuuletus riittää raikastamaan Merinot-tuotteet. Merinosilkkituotteet ovat erittäin kestäviäkin vielä. Myös merinovillakaupan sukat ovat osoittautuneet ylivertaiseksi jalkojen hikoillessa.  Minulle on tärkeää, että voin pitää Suomessa valmistettuja vaatteita.”

Terveisin Juha Peltonen.

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47