RINNEPAKETTI UNISEX

189,95

Varastossa

Määrä

Kuvaus

Rinnepaketti on laskettelijoiden ja lumilautailijoiden alusvaate paketti.

TÄMÄ TUOTE ON ASIAKAS TOIVE

 

 

Valittava väri koskee Sport poolon väriä, musta, koralli tai farkku

Sisältää:

SPORT-POOLO (UNISEX MALLI)

100 % MERINOVILLAA

SPORT-POOLO on asiakastoive. Se on valmistettu 100 % supermerinovillasta ja on erittäin pehmeä iholle. Vahvuus on 160–200 g/m2 ripneulos, joka on todella elastinen. Helma on erikoispitkä ja hihoista löytyy peukalohangat. Kestävyys on 3 kk kovassa testissä osoittautunut erinomaiseksi. Vaikka tuote on ohut, on se hyvin peittävä, eikä kuulla läpi. Tämän tuotteen toimivuus on ollut erinomainen kaikissa lämpötiloissa korkean hengittävyyden ansiosta.

Tämä tuote on erittäin joustava ja voit valita normaali kokoa pienemmän, jos haluat siitä hyvin istuvan. Ohuudesta huolimatta sen lämpöarvot ovat loistavat ja hengittävyys huippuluokkaa. Sopii erinomaisesti ympärivuotuiseen pyöräilyyn, talviliikuntaan kuin patikkareissuillekin. VÄRI MUSTA, FARKKU, KORALLI

Merinosilkki caprit ovat hyvä valinta silloin kun tarvitaan polven alle lahkeet. Esim.  lasketteluun polvisukkien kanssa. Tätä tuotetta on meiltä paljon pyydetty ja tämä sopii niin naisille kuin miehille.

190g/m2 merinosilkkiä, rip-neulos on hyvin hengittävä.

85% merinovillaa

15% silkkiä

 

80% merinovillapolvisukat joissa on merinofroteepohjat jonka ansiosta kylmä ei pääse jalkoihin alhaalta käsin.

 

Merinotuubihuivi 100% merinovillaa 190g/m2. Todella joustava neulos ja riittävän pitkä kunnon hupuksi asti. Merinotuubi on monikäyttöisin vaate, siitä saa tehtyä monen laista suojaa talven viimoihin. Voit peittää kasvosi sillä ja hengittää sen läpi ja vaikka se kastuisi se ei jäädy kasvoihin koska se on 100% merinoa.

Merinopipo 100% merinovillaa 380g/m2. Kaksin kerroin käännettynä siis mahtavat 760g/m2. Tämä pipo toimii niin ympärivuoden erinomaisen hengittävyyden ansiosta. Ei tee hiuksia sähköiseksi, riittävän pitkä korville, ei ns. kiipeä päästä pois, vaan pysyy päässä ilman naulojakin . Myös yksittäin ostettuna markkinoiden ylivoimaisesti edullisin 100% merinovillapipo.

Tämä kaikki uskomattoman edullisesti 149,95, vastaavat tuotteet tällä laadulla maksaa helposti yli 200 euroa. Kaikki paitsi sukat ovat 100% luonnon kuitua ja mikä parasta kotimaisia Merinot-tuotteita.

Tästä olkaa hyvä, liikunnan riemua kelistä riippumatta.

 

Pidämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

poolopaita koko taulukko

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

37-38, 39-40, 41-42, 43-44, 45-47

VÄRIT

Farkku, Koralli, Musta