Ale!

VIHREÄ NINJA (OVH 164,90)

110,00

Varastossa

Määrä

Kuvaus

 

VIHREÄ NINJA, saa saalista aina.

Metsän vihreässä Sport Poolossa Pipossa ja Tuubissa maastoudut upeasti väijyyn. Kaikki nämä tuotteet on valmistettu erittäin laadukkaasta Supermerinovillasta Suomessa. Poolo on 160g/m2 vahva, se läpäise erinomaisesti kosteutta ja puhdistuu tuulettamalla. Pipo on 380 g/m2 vahvaa rip-neulosta ja imee hyvin hien päästäsi. Tuubihuivi on 190g/m2 rip-neulos ja riittävän pitkä että siitä voi tehdä halutessaan hupun suojaksi. Ohjehinta 164,90, mutta nyt koko setti vain 110 euroa.

SISÄLTÄÄ:

SportPoolo

Pipo

Tuubi

100 % Supermerinovillaa kaikki tuotteet

HUOMAA POOLO ON REILUN KOKOINEN

SPORT-POOLO on asiakastoive. Se on valmistettu 100 % supermerinovillasta ja on erittäin pehmeä iholle. Vahvuus on 160–200 g/m2 ripneulos, joka on todella elastinen. Helma on erikoispitkä ja hihoista löytyy peukalohangat. Kestävyys on 3 kk kovassa testissä osoittautunut erinomaiseksi. Vaikka tuote on ohut, on se hyvin peittävä, eikä kuulla läpi. Tämän tuotteen toimivuus on ollut erinomainen kaikissa lämpötiloissa korkean hengittävyyden ansiosta.

Tämä tuote on erittäin joustava ja voit valita normaali kokoa pienemmän, jos haluat siitä hyvin istuvan. Ohuudesta huolimatta sen lämpöarvot ovat loistavat ja hengittävyys huippuluokkaa. Sopii erinomaisesti ympärivuotuiseen pyöräilyyn, talviliikuntaan kuin patikkareissuillekin. VÄRI  METSÄNVIHREÄ

Lisätiedot

Koot

4XL-5XL, 2XL-3XL, XL, L, M, S, XS

VÄRIT

Metsän vihreä