Kaikille keleille.

Julkaistu 19.01.15 | klo 14:34 | kategoriassa Tiedotteet, Vinkit

Säät vaihtelevat, kylmää vastaan on aina samat lääkkeet, Merinovilla.

 

Tämä talvi näyttää huomattavasti viime talvea kovemmalta: siitä kertoo jo välihousujen ja poolon menekki. Vielä on jäljellä väliasuja, muttei niitä riitä pitkään kovan menekin vuoksi. Kerrastoja on paremmin tarjolla yleisimmissä koossa. Kannattaa varautua hiihtolomiin ajoissa lämpimin vaatein. Väliasujen loppuessa voi aluskerrastoa käyttää myös tuplana: näin saatu 420 g/m2 on varsin lämmin yhdistelmä. Muistakaa käsitellä villaa oikein, niin hyötykin on pitkäikäinen. Pesua harvemmin ja tuuletus vain käytön jälkeen.

Meiltä on kyselty tapahtumia, missä liikumme kevään aikana. Harkinnassa on muutamia kelkkatapahtumia, erämessuja ja ehkä hiihtotapahtumiakin. Ilmoittelemme täällä, kun asiat selviävät. Voitte myös ehdottaa tapahtumia tai yrityksiä, mihin voisimme tulla esittelemään ja myymään tuotteitamme. Haimme testaajia sivuillamme:  http://www.active-arctic.com/kerrospukeutuminen

Kohta saamme kuulla kokemuksia huippupyöräilijä Markku Saariselta, vuorikiipeilijä Rauno Högliiniltä, puolustusvoimien erikoisjoukoilta, Siperian maratoonarilta ja monilta muilta.

 

Olette varmasti huomanneet meidän ylivertaisen hinnan: jopa -50 % edullisempi kuin kilpailijamerkin alennustuotteet.  Maahantuoja Wallenius Trade OY, ja me olemme hinnoitelleet North-Outdoor merinovillatuotteet ylivertaiseen hintaan laadusta tinkimättä. Korkean laatumme takeena on Woolmark -maaliman suurin villatalo Australiasta. Tuotteemme valmistetaan Woolmarkin sertifikaatilla Kaukoidässä. North Outdoor -tuotteet ovat suomalaista suunnittelua Skandinaavisella mitoituksella. Testeissä on todettu, että merinovilla on ylivertainen tuote muihin luonnonkuituihin verrattuna; keinokuiduista puhumattakaan: ”muovi ei paljoa lämmitä”. Me merinovillakauppiaina pyrimme myymään määrää laadulla ja hinnalla. Sen lisäksi tarjoamme opastusta ja neuvontaa sivuillamme. Villanhoito- ohjeillamme tuotteet ovat pitkäikäisiä ja saat tuotteistamme täyden hyödyn. OSTAMALLA MEILTÄ SÄÄSTÄT SELVÄÄ RAHAA.

 

Teitä palvellen merinovillakauppias, Antti Peltonen

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat