Takuu ja palautus

Vaihto ja palautusehdot

OTA AINA ENSIKSI YHTEYTTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA.

tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@merinovillakauppa.fi).

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Joulun aikana poikkeus käytäntö 30 päivää. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas saa ottaa alusasun ja kerraston paketista ja mitata.

PÄÄLLE SOVITTAMINEN ON LOPULLINEN OSTOPÄÄTÖS.

 

Kerrastoja, boksereita, pipoja tai sukkia ei voi sovittaa, jos asiakas on aikeissa palauttaa ne takaisin tai haluaa vaihtaa ne toiseen kokoon. Siksi kannattaa ennen tilaamista tutustua meidän tarkkoihin kokotaulukoihin. Tuotteet ovat alusvaatteita ja sovittaminen päälle on ehdoton ostopäätös. Emme hyvitä sovitettuja kerrastoja, boksereita, sukkia tai pipoja. Jokaisen tilauksen yhteydessä asiakas saa myös vaihto- ja palautusohjeet, joihin kannattaa tutustua. Noutamattomista posti / matkahuolto paketista perimme asiakkaalta 15 euron kulun. Kuluun sisältyy pakkaus ja takaisinpostituskulut, mitkä joudumme maksamaan, jos asiakas ei nouda tilaustaan.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

– nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi/ sähköpostiosoite

– pankkitilinumerosi

– lyhyesti viesti vaihdosta tai palautuksen syystä

 

Palautusosoite:

Merinovillakauppa.fi

Hunningantie 34

43500 Karstula

 

Koska hinnoitteluamme on todella edullinen ja tuotteista löytyy mitat sivuillamme. ASIAKAS MAKSAA PALAUTUSKULUT. Näin voimme taata edullisimmat hinnat ja toimitukset. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk, kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat