Takuu ja palautus

Vaihto ja palautusehdot

OTA AINA ENSIKSI YHTEYTTÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA.

tai sähköpostilla (merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com).

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Joulun aikana poikkeus käytäntö 30 päivää. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas saa ottaa alusasun ja kerraston paketista ja mitata.

 

PÄÄLLE SOVITTAMINEN ON LOPULLINEN OSTOPÄÄTÖS.

 

Palautusoikeus

Huomioithan, että palautusoikeus koskee vain myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisessä kunnossa. Kohtelethan tuotetta varovasti, kiinnitä erityistä huomiota tuotteen käsittelyyn ennen ostopäätöksen tekoa, tämä koskee erityisesti likaantumista, myös eläinten karvoja/hiuksia ja pölyä.
Siksi aluskerrastojen ja alushousujen päälle sovittaminen on ehdoton ostopäätös. Tuote likaantuu sisältäpäin sovittaessa ja emme voi enää myydä sitä uutena tuotteena asiakkaille. Tuotteen voi ottaa paketista ja mitellä sitä varovasti, tarkistathan meidän koko taulukot ennen ostamista. Mikäli palautettu tuote ei täytä edellä mainittuja myyntikelpoisuuden ehtoja, pidätämme oikeuden periä tuotteen myyntikunnostuksesta aiheutuneet kulut. Lemmikkieläinten karvojen ja muun lian puhdistuksesta veloitamme 20€/tuote. Jos tuote on käytetty, emmekä voi hyväksyä palautusta, niin palautamme tuotteen teille, kun meille aiheutuneet palautus- ja mahdolliset muut uudelleenlähetyskulut on korvattu.

 

Vaihtaminen

Tuote on mahdollista vaihtaa samaan tuotteeseen eri kokoon tai väriin, tuotetta ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen. Nopein tapa vaihtaa on tehdä uusi tilaus verkkokaupassa ja palauttaa vaihdettava tuote meille. Näin tuote ei pääse loppumaan meidän varastosta ja saatte uuden tuotteen nopeasti tilalle.
Huomioithan, että palautusoikeus koskee myös tuotteen vaihtamista.

Kun tuote/tuotteet saapuvat meille tarkastamme aina palautuksen/vaihdon. Jos tuote täyttää meidän antamat ehdot palautukselle tai vaihdolle, palautamme asiakkaalle rahat Paytrailin tai Klarnan kautta riippuen mitä maksutapaa asiakas on käyttänyt.

Asiakkaalla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, huomioimme tämän palautusoikeuden hieman pidemmäksi jouluna.
Asiakas maksaa tuotteen palautuskulut. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat Suomessa valmistetuilla tuotteille.

 

Palautusosoite

Merinovillakauppa, Hunningantie 34, 43500 Karstula. Lisäksi puhelinnumero: (040 5355802).

  1. Palautuksen/vaihdon yhteyteen laittakaa pakettiin seuraavat tiedot: Oma nimi (tilaajan nimi), lyhyt kertomus palautuksen syystä tai vaihdosta.
  2. Virheellisestä toimituksesta tai reklamaatiosta asiakkaan tulee ilmoittaa meille 14 vrk:n kuluessa. Jos tuote on vaurioitunut Postin tai Matkahuollon toimesta, tulee reklamaatio tehdä välittömästi Postille tai Matkahuollolle.

Noutamaton paketti ei ole palautus. Siitä koituu meille aina kuluja, emme siksi lähetä automaattisesti tilausta uudelleen asiakkaalle. Uudelleenpostituksesta ja paketoinnista perimme 18€, koska paketti on matkustanut edestakaisin kahteen kertaan ja Posti/Matkahuolto lisää siihen omat kulut, mitkä he perivät meiltä.
Huomioittehan että posti säilyttää pakettia vain 7 päivän ajan, minkä jälkeen noutamaton paketti palautuu meille.

Palautattehan paketit vain Postin tai Matkahuollon kautta, Karstulassa ei ole esim. R-Kioskia, joten palautusta ei voi tehdä Ärräpakettina.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

– nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi/ sähköpostiosoite

– lyhyesti viesti vaihdosta tai palautuksen syystä

 

Palautusosoite:

Merinovillakauppa.fi

Hunningantie 34

43500 Karstula

 

Koska hinnoitteluamme on todella edullinen ja tuotteista löytyy mitat sivuillamme. ASIAKAS MAKSAA PALAUTUSKULUT. Näin voimme taata edullisimmat hinnat ja toimitukset. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk, kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat