Ei ole aivan sama millaisen aluskerraston hankit, erot ovat merkittävät. Merinot Pro kerrasto ja T-paidat on 10 vuoden tuotekehityksen tulos

Julkaistu 12.03.24 | klo 20:57 | kategoriassa Uncategorized

Merinovillan ainutlaatuiset läpäisykykyominaisuudet tekevät siitä vertaansa vailla olevan materiaalin ihon kosteuden siirrossa – olipa kyseessä sitten intensiivinen liikunta tai korkea lämpötila. Merinovilla-silkkisekoitteisen rip-neuloksen huima, jopa 40-kertainen läpäisykyky verrattuna puuvillaan, takaa optimaalisen mukavuuden ja kuivuuden tunteen jokaisessa tilanteessa. Merinovillan kyky lämmittää märkänäkin sekä sen erinomainen hengittävyys varmistavat, että vaate ei tunnu kuumalta tai nihkeältä, edes täysin märkänä. Lisäksi merinovillan luontainen hajuttomuus tekee siitä erinomaisen valinnan vaativaan käyttöön, missä materiaalin toiminnallisuus ja mukavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Erityisen suosittelemamme 160-190g/m2 vahvuiset merinovilla-silkkisekoitteiset kankaat tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa, mahdollistaen yhden kerraston käytön sekä talvella että kesällä. Rip-neuloksen huikea läpäisykyky mahdollistaa monipuolisen käytön ilman kompromisseja.

Toisen kerroksen suosittelemme valitsemaan merinovillasta valmistetusta interlock-neuloksesta, joka optimoi kosteudensiirron aluskerrastosta ja tarjoaa samalla tehokkaan kosteuden läpäisyn. Vähemmän hikoillessa ja parhaan mukavuuden supermerinovilla 220-320g/m2 vahvuinen interlock on ylivoimainen valinta.

Kaikki tuotteemme ovat suunniteltu kestämään käyttöä ilman nyppyyntymistä, sillä jokainen kangas on testattu huolellisesti hankaustestissä. Valmistettu Suomessa suomalaisen kuluttajan tarpeisiin, meidän vaatteemme edustavat kestävää kehitystä tekstiiliteollisuudessa, tarjoten ekologisen vaatevalinnan tietoiselle kuluttajalle. Valitsemalla meidän merinovillaiset vaatteet, panostat allergiaystävälliseen, hengittävään materiaaliin, joka tukee kerrospukeutumisen periaatteita ja tarjoaa parhaan suojan ja mukavuuden jokaisessa seikkailussa.”

*

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat