Kotimainen työ kaipaa ostajaa.

Julkaistu 03.03.24 | klo 18:10 | kategoriassa Uncategorized

.

Active-Arctic on suomalainen merinovillan erikoisliike, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2014. Me keskitymme myymään Suomessa valmistettuja merinovilla vaatteita. Meidän kaikki tuotteet, paitsi varvassukat, tehdään Suomessa alusta loppuun. Varvassukkia tulevat ulkomailta, koska Suomessa ei ole sopivaa konetta niiden valmistukseen.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaille parasta suomalaista osaamista. Me sanomme, että “Me myymme kotimaista työtä”. Nyt, kun taloudelliset ajat ovat vaikeat, haluamme auttaa suomalaista työtä menestymään. Mielestämme ei ole järkeä ostaa ulkomailla tehtyjä vaatteita, jos samanlaisen tai jopa paremman voi saada Suomesta edullisemmin. Halvat itämaiset tuotteet eivät usein kestä kauaa, ja niiden valmistuksessa voi olla eettisiä ongelmia, kuten lapsityövoiman käyttö.

Tuotteemme ovat tunnetusti kestäviä ja mukavia. Olemme suunnitelleet ne alusta alkaen suomalaisille sopiviksi.  Vaikka jotkut kalliit merkit mainostavat vaatteitaan hyvinä, huomaat usein niiden kuvista, että mitoitus voi olla pielessä. Meidän vaatteemme ovat kestäviä ja mukavia käyttää. Ne ovat tehty ajatellen asiakkaidemme tarpeita: varmistamme, että hihat, lahkeet ja muut osat ovat riittävän pitkiä ja että vaatteet istuvat hyvin. Me kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja otamme ne huomioon vaatteitamme suunnitellessamme. Osallistumme vuosittain messuille ja tapahtumiin, joissa on yli miljoona kävijää. Tämän ansiosta saamme jatkuvasti palautetta ja vinkkejä siitä, miten voimme kehittää tuotteitamme. Pyrimme toteuttamaan asiakkaiden toiveet mahdollisimman hyvin, niin että lopputulos on laadukas, mukava, ekologinen ja edullinen. Me emme käytä rahaa kalliiseen mainontaan, vaan annamme tuotteidemme laadun puhua puolestaan. Tämä tarkoittaa, että kun ostat meiltä, maksat vain itse tuotteesta, et brändin nimestä. Näin saat rahoillesi enemmän vastinetta.

Meidän kaupassa nopeus ja asiakaspalvelu ovat tärkeitä. Pyrimme lähettämään kaikki aamukymmeneksi tulleet tilaukset samana päivänä, erityisesti sesonkiaikana. Autamme asiakkaitamme merinovillatuotteiden käytössä ja tarjoamme valmiita tuotepaketteja juuri sinun tarpeisiisi sopien. Meiltä löydät hengittäviä merinosilkki-ripneulosvaatteita, jotka siirtävät kosteuden iholta, sekä paksumpaa merinovilla interlock-neulosta, joka imee kosteuden. Meille on tärkeää, ettemme lisää mikromuovin määrää maailmassa.  Siksi tuotteissamme on vähintään 97% merinovillaa tai silkkiä.

Kiitos, että tuet suomalaista työtä ostamalla Merinot tuotteitamme.

 

Terveisin, Merinovillakauppa Marjut Peltonen

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat