MERINOVILLAKAUPPA ON SUKKAKAUPPA

Julkaistu 02.04.24 | klo 17:33 | kategoriassa Uncategorized

Merinovillakauppa tarjoaa laadukkaita, kotimaisia merinovillasukkia, jotka sisältävät vähintään 70% merinovillaa. Sukkamme on suunniteltu erityisesti vastaamaan suomalaisten tarpeisiin kaikissa olosuhteissa: ne ovat lämpimiä, kestäviä ja mukavia käyttää. Tässä yksityiskohtaisempia kuvauksia valikoimastamme:

”UUTUUS”Täysinkiristämätön Puolivartinen Merinovillasukka

Tämä uutuustuotteemme on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät mukavuutta ja helppoutta. 80% merinovillasisältö tekee sukasta erityisen lämpimän ja hengittävän, samalla kun sen taittovarsi sopeutuu jokaiseen jalkaan täydellisesti – erinomainen valinta myös verenkiertohäiriöistä tai diabeteksesta kärsiville. Tarjolla kolmen parin paketti vain 20 eurolla.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukat-sileat-80-merinovillaa-levea-kiristamaton-resori-36-47/

 

Sileäsukka

Sileäpintainen merinovillasukkamme sisältää 80% merinovillaa ja on varustettu noin 4cm leveällä resorilla, joka ei kiristä epämiellyttävästi. Laaja väri- ja kuvio v alikoima, mukaan lukien eläinkuvioiset “Teema sukat”, tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla kolmen parin paketti vain 20 eurolla.’

SILEÄT:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukat-ohut-silea-80-prosenttia-musta-kotimainen-36-47/

TEEMA:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/kettusukat-ohut-silea-80-prosenttia-36-47/

 

 

Froteepohjainen Vaellus- ja Työsukka

Ohut mutta kestävä sukka, jonka paksu froteepohja vaimentaa askelia ja imee kosteutta pitäen jalat kuivina ja lämpiminä. Sukka on suunniteltu erityisesti vaellus- ja työkäyttöön, ja sen 80% merinovillasisältö takaa maksimaalisen mukavuuden. Tarjolla kahden parin paketti 18 eurolla.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukkat-80-prosenttia-paksummalla-froteepohjalla-musta/

TÄYSFROTEE MERINOVILLASUKAT JA OHUOET SUKAT

Täysfrotee merinovillasukat tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja lämpöä kylmiin olosuhteisiin, tehden niistä erinomaisen valinnan koti- ja mökkikäyttöön, erityisesti kylmillä lattioilla. Sukkien korkealaatuinen merinovillafrotee kietoutuu ympärille jokaiselta suunnalta, tarjoten ylivoimaista lämpöeristystä ja mukavuutta viluisille jaloille. Merinovillan luontaiset ominaisuudet, kuten kosteutta siirtävä kyky ja hengittävyys, pitävät jalkasi lämpiminä mutta kuivina, jopa pitkäaikaisessa käytössä.

Sileäpintainen merinovillasukkamme sisältää 80% merinovillaa ja on varustettu noin 4cm leveällä resorilla, joka ei kiristä epämiellyttävästi.

NÄMÄ KAHDET SUKAT 20,-

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukat-paksutohuet-taysfrotee-ja-sileat-80-prosenttia-koot-36-47/

 

 

Merinovilla Hopeasukat

Nämä sukat yhdistävät merinovillan ja hopeakuidun ainutlaatuisella tavalla, tarjoten sekä mukavuutta että hoitavia ominaisuuksia jaloille. Erinomainen valinta niille, jotka arvostavat jalkojensa hyvinvointia ja etsivät sukkia, jotka auttavat pitämään jalat terveinä. 10,- pari

https://merinovillakauppa.fi/tuote/hopea-merinovillasukat/

Varvassukkat

Suunniteltu erityisesti varvasvälien hoitoon, nämä sukat tarjoavat erinomaisen ratkaisun henkilöille, jotka kärsivät jalkojen ongelmista. Sukkien ainutlaatuinen muotoilu edistää ilmankiertoa ja ehkäisee hankauksia, parantaen jalkojen hyvinvointia. 22,95 pari

https://merinovillakauppa.fi/tuote/varvassukat/

 

Tekniset Merinovillasukkat

Nämä sukat on suunniteltu kestämään erittäin kovaa käyttöä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan juoksuun ja urheiluun. 70% merinovillasisältö yhdistettynä tekniseen muotoiluun takaavat suorituskyvyn, mukavuuden ja kestävyyden äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tarjolla kolmen parin paketti vain 20 eurolla.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasukkat-ohut-70-prosenttia-ja-80-prosenttia-musta-kotimainen-36-47/

Varretomat Sukkat

Täydellinen kesäsukka, joka on suunniteltu mukavuutta ja hengittävyyttä silmällä pitäen. Nämä varrettomat sukat ovat erinomainen valinta lämpimämpiin päiviin, tarjoten merinovillan kaikki edut ilman ylimääräistä lämpöä. Tarjolla kahden parin paketti vain 10 eurolla.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/varrettomat-merinovillasukkat-ohut-70-prosenttia-mustana-kaksi-paria-36-47/

Kotimaista laatua

Merinovillakaupan sukkien ainutlaatuinen valikoima on suunniteltu täyttämään kaikki vaatimukset, tarjoten samalla poikkeuksellista mukavuutta, kestävyyttä ja ympäristöystävällisyyttä. Korkealaatuisesta merinovillasta valmistetut sukat ovat ideaali valinta niille, jotka arvostavat lämpöeristystä, kosteutta siirtävää kykyä ja hengittävyyttä vaatetuksessaan. Merinovilla on tunnettu allergiaystävällisestä materiaalistaan, mikä tekee sukkamme sopiviksi myös herkemmälle iholle. Lisäksi, kestävän kehityksen periaatteet tekstiiliteollisuudessa ohjaavat tuotteidemme suunnittelua ja valmistusta, tarjoten ekologisen vaatevalinnan tietoiselle kuluttajalle. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydelliset sukat jokaiseen aktiviteettiin, olipa kyseessä sitten ulkoilu, työ tai vaellus. Valitse merinovillaiset sukat osaksi kerrospukeutumista, ja nauti lämpimistä ja kuivista jaloista kaikissa olosuhteissa.

 

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat