Suomessa UV-indeksi nousee pian kriittiselle tasolle.

Julkaistu 13.04.24 | klo 23:34 | kategoriassa Uncategorized

Korkealaatuiset “Merinot” -tuotteet ovat ihanteellisia herkälle ja atopialle alttiille iholle

Merinovillan Ylivoimainen UV-suoja Puuvillaa ja Synteettisiä Materiaaleihin verrattuna

Merinovillan tarjoama erinomainen aurinkosuoja on ominaisuus, joka usein jää huomiotta synteettisten materiaalien ja puuvillan rinnalla. Tarkastellessamme tieteellisiä perusteita, merinovillan luonnolliset UV-estokyvyt paljastuvat selvästi ylivoimaisiksi.

Merinovillan Luonnollinen UV-kestävyys
Merinovillan villakuidut sisältävät monimutkaisia rakenteita, joissa on päällekkäisiä suomuja. Nämä suomut muodostavat tehokkaan esteen UV-säteille, suodattaen ne pois ja estäen niiden pääsyn kankaan läpi. Tämä luonnollinen rakenne tarjoaa vankan suojan auringon haitallisia vaikutuksia vastaan.

Puuvillan Rajoitettu UV-suoja
Toisin kuin merinovilla, puuvilla ei tarjoa merkittävää suojaa UV-säteilyä vastaan. Sen luonnollinen SPF-arvo on noin 5, joten pitkäaikainen altistuminen auringolle voi olla riskialtista puuvillavaatteissa.

Synteettiset Materiaalit vs. Merinovilla
Vaikka jotkut synteettiset kankaat, kuten polyesteri ja nailon, tarjoavat kohtuullisen UV-suojan, niiden tehokkuus vaihtelee. UV-suojan aste riippuu kankaan koostumuksesta ja valmistusprosessista. Toisin sanoen, kaikki synteettiset materiaalit eivät ole luotettavia UV-säteilyn estäjiä.

Merinovillan Kaiken Kattava Suoja
Tutkimukset osoittavat, että merinovillakuidut voivat luonnostaan absorboiva ja estää yli 95 % haitallisesta UV-säteilystä. Tämä tekee merinovillasta erinomaisen valinnan erityisesti ulkoiluvaatteisiin, sillä se tarjoaa käyttäjille tehokasta suojaa auringolta.

Johtopäätös
Ymmärtämällä merinovillan luonnollisen UV-kestävyyden tieteellisen perustan, sen etumatka puuvillaan ja joihinkin synteettisiin materiaaleihin nähden korostuu. Merinovilla erottuu luonnollisena valintana vaatteille, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan haitallisilta auringonsäteiltä.

Lähde : Tiedot on poimittu eri tutkimus tuloksista joita on tehty Australiassa jo 70-luvulta lähtien.

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat