Talvilomille merinovillakaupan alusvaattein.

Julkaistu 23.01.22 | klo 16:20 | kategoriassa Uncategorized

TALVILOMA VINKIT

Talviliikuntapaketti on varma valinta silloin kun halua pelata varman päälle. Siinä on kaikki mitä tarvitset alusvaatteeksi. Liikutpa millä tavalla tahansa 160g/m2 merinovilla ja 30g/m2 silkkiä on sopiva miksi huikeata hengittävyyttä. Rip-neule läpäisee kosteuden iholtasi tehokkaasti ja on lämpimämpi  mitä kankaat yleensä ovat, kosteus iholla tekee kylmän, siksi on valittava aina iholle alle 200g/m2 merino rip-neule. Seitsemän korkealaatuista kotimaista tuotetta  vain 185 euroa, ei siis ihme että yksi suosituimmista paketeista. Tämänkin paketin merinosilkki on kutittamatonta ja sopii atopikoillekkin.

Talvi + on tehty viluisille ihmisille, kun  liikunta on rauhallista tai oleskellaan pihalla. Lasten vahtimista, koiran kanssa ulkoilu. 260g/m2 supermeinovilla ei jätä ketään kylmäksi. Tämä on myös parasta kerrospukeutumisen toiseksi kerraksi, esim. talviliikuntapaketin päälle. Nämäkin vaatteet ovat erittäin miellyttävät iholla ja eivät nyppää  lainkaan. Neljä tuotetta 170,- (ovh yli 200,-)

Rinnepaketti on laskettelija ja mäenlaskija valinta. Pitkät polvisukat suojaa jalkoja ihan polviin saakka, eivätkä paina monoissa. Caprihousut ylettyvät polven päälle, näin lahkeiden saumat paina monoissa. Näissä housuissa on korkea vyötärölinja myös. SportPoolo on huikea tuote joka on todella suosittu. Siitä löytyy hihat peukalohangoilla ja pitkä helma suojaamaan alaselkää, materiaali sileää SuperMerinovillaa. Vahvuus 160-200g/m2 niin läpäisee hikeä iholta todella tehokkaasti ja näin lämmin vaikkei ole vahva. Tuubihuivi joka on riittävän pitkä vaikka hupuksi. Tarvittaessa voit laittaa tuubin kasvojen eteen suojaksi tuulelta. Pipo joka yletty korvien päälle kaksinkerroin suojaa erinomaisesti korvia, sopii myös kypärän alle. Rinnepaketissa 5 tuotetta 150 euroa.

 

Sport Poolo on tehty hikiliikuntaan 160 g/m2 100% supermerino rip-neule on erittäin hengittävä ja miellyttävä pitää. Käsittämätöntä kuinka näin ohut materiaali voi olla näin lämmin. Paidasta löytyy peukalohangat ja pitkä helma joka suojaa alaselkää. Tämä tuote on merinovillakauppiaan suosikki tuote. Sport poolo tarjouksessa 69.95 (ovh 94,95)

 

Reisboxerit on tykätyin tuotteemme. 160g/m2 merinovilla ja 30g/m2 silkkiä. Siinä on tuplahaarakiila ja  ohuet resorit lahkeissa, joten se ei kiipeä nivusiin. Nyt ei palellu reidet ja takapuoli. Todella miellyttävät boxerit.  Hinta 34,95 (ovh 39,95)

Merinovilla pipo ja tuubi huivi. 380g/m2 pipo ja 190g/m2 tuubi ovat 100% supermerinovillaa.  Pipo on miellyttävä pitää koska se ei tee hiuksia sähköiseksi, se ei myöskään ”kiipeä päässä ylös” niin kuin pipoilla on tapana tehdä koska ovat liian pieniä. Pipo on riittävän mittainen että se riittää kaksin kerroin korville, silloin onkin riittävät  760g/m2 korvilla. Tuubihuivi on normaalia tuubia pidempi ja yletty hupuksi laitettunakin niskaan saakka. Voit käyttää sitä kasvojen suojana viimassa, tuubi lämmittää kasvojasi vaikka se olisi hengityksestäsi kastunut, merinovillahan lämmittää märkänäkin. Nämäkin tuotteet todistaa merinovillakaupan uskomattomia hintoja yhteensä vain 30 euroa.

 

Merinovillakaupan sukat. Merinovillakauppa on sukkakauppa.

https://merinovillakauppa.fi/tuotekategoria/sukat/

*Ohuet tekniset sukat on tehty kovaan käyttöön, liikuntaan ja koviin töihin.

* Silleissä ohutsukissa on leveä resori ja ne sopii herkille jaloille.(Kuvassa)

* Froteepohjasukat ovat hyvät vaelluksille vaimentavan pohjan ansiosta

* Hopeasukat hoitavat jalkoja 5% hopea

* Polvisukat on erinomaiset hiihtoon ja jalkapalloon

* Täysfroteesukat on viluisille jaloille, olematta kuitenkaan paksut

*Varvassukilla varpaanvälit kuntoon

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat