“Tervetuloa tutustumaan Active-Arcticin värikkääseen maailmaan Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa! 21.-24.3.2024

Julkaistu 19.03.24 | klo 1:28 | kategoriassa Uncategorized

*

Meiltä löydät kattavan valikoiman kotimaisia merinovillatuotteita, jotka tekevät jokaisesta seikkailustasi, arkipäivästäsi tai juhlahetkestäsi entistäkin paremman. Sukella suoraan uutuutemme – täysin kiristämättömien merinovillasukkien – pehmoiseen syleilyyn ja anna jalkojesi nauttia ennennäkemättömästä mukavuudesta ja hengittävyydestä. Merinot Pro -sarjamme vie sinut matkalle, jossa merinovillan ja silkin yhdistelmä tarjoaa ympärivuotisen ratkaisun mukavuuteen, hengittävyyteen ja kosteuden siirtoon – unohda vuodenaikojen vaihtelut ja keskity puhtaaseen nautintoon.

Loihdimme värien juhlaa neuletakkiemme laajan valikoiman muodossa, joka tuo kevään ja kesän juhlatyyliisi uutta ilmettä. Olipa tyylisi sitten käytännöllisen A-linjainen, juhlava maxi tai rento tunikapaita, meiltä löydät täydellisen matchin. Eikä siinä kaikki – erityisesti ulkoiluun ja retkeilyyn suunnitellut alusvaatepaketit varmistavat, että olet valmis mihin tahansa seikkailuun jopa 14 tuotteen selvityspaketin voimin.

Käytä tilaisuutesi kokea, miten merinovilla voi mullistaa päivittäisen olotilasi ja suorituskykysi ulkoiluharrastuksissa. Active-Arctickin valikoima on luotu sinulle, joka arvostat huippulaatua, kestävää kehitystä ja luonnonmukaisia materiaaleja. Laatu ei todellakaan ole sattumaa meidän kanssamme. Hyödynnä messutarjouksemme ja alennuskoodimme ja tee löytöjä, jotka saavat sinut ja lähimmäisesi hymyilemään. Nähdään messuilla – tule ja koe itse Merinot pro taika!”

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat