Ale!

BIKER-PAKETTI UNISEX MUSTANA “UUDISTETTU” (OVH 257,75)

170,00

Varastossa

 

BIKER-PAKETTI   NYT 170,-

Esittely video Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pURiX4YH6KY

 

BIKER PAKETTI    150cm-165cm pitkille

170-190cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 682124 Osastot: , , ,

Kuvaus

 

BIKER-PAKETTI   NYT 170,-

 

Huikean suosion MP-messuilla saanut BIKER-PAKETTI on nyt saatavana myös verkkokaupastamme.

BIKER-PAKETTI on motoristin peruspaketti. Se alle ja voi lähteä vaikka yli 1000 km päivämatkoille satoi tai paistoi. Merinot-asusteet pitävät sinut lämpimänä, vaikka kastuisit tai vastaavasti auringon paistaessa ne hengittävät ihollasi. Hinta 170 euroa. Nyt tämäkin paketti parhaalla  MERINOT PRO kerrastolla.

Lisäksi suosittelemme merinovillaboksereita, jotka suojaavat ja hengittävät mahtavasti alakerrassa.

Uudistettu motoristin paketti ”Bikerpaketti”

Nyt uudessa paketissa paras laatuinen merinosilkkikerrasto paremmalla mitoituksella, mallina Merinot Pro. Tuubikauluri korvaa kypärähupun ja kaulurin, ei siis saumoja lainkaan kypärän alle. Lisäksi tulee kahdet merinovilla froteepohjasukat, sisältää 80% merinoa. Näin voit vaihtaa sukat tarvittaessa.

MERINOT PRO MERINOSILKKI PAITA (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat( erikoispitkät resorit hihoissa) ja pitkä helma. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. MERINOT PRO

MERINOSILKKI HOUSU (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Paidan pitkä helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan ja lahkeissa on erikoispitkät resorit, jotka suojaavat nilkkoja.. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. Moottoripyöräilyyn eräkäyntiin, lenkkeilyyn, yöasuksi, kylmiin sekä kuumiin olosuhteisiin.

 

TUUBIKAULURI. YKSI TUOTE, KOLME TAPAA KÄYTTÄÄ.

100% merinovillaa tuubikauluri on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Tuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää help. osti kaula ja niska paljaaksi. Tämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmat, se on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista). Tuubikauluri on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, balaclavan, hupun ja pipon.. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. (Mitat: 22 cm. leveä ja 58cm. pitkä venyttämättä).

2*Froteepohjasukat 80% merinovillaa. Nämä sukat ovat lämpimät kylmän sattuessa ja samalla erittäin hengittävät kuumilla keleillä. Saumatonkärki ei paina ajokengissä ja nilkkaresorit pitää sukan paikoilla jalassa. Tämä sukka ei purista pahemmin.

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

37-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM