Ale!

MERINOVILLAA JA SILKKIÄ LAHJEBOKSERIT UNISEX.

49,90

Varastossa

Tuote valitettavasti loppu, saamme lisää alkuvuodesta.

 

Huippusuosioon päässeet LAHJEBOKSERIT ovat todella mukavat pitää. Niissä on tuplahaarakiila ja saumat niin, etteivät ne paina lainkaan. Lahkeissa on ohuet resorit niin, etteivät ne paina, eivätkä kiipeä nivusiin. Huikean hengittävyyden ansiosta ne sopivat ympärivuotiseen käyttöön: talviliikuntaan, retkeilyyn, juoksuun, pyöräilyyn, jne.

Asiakaspalautteet tuotteestamme:

”Kiitos merinovillakauppias, nämä boxerit pelastivat minun Lapin matkani. Nyt ei takapuoli jäädy hississä, huipputuote on!”

”Onpa todella miellyttävät nämä reisiboxerit polkupyöräilyssä ja yllättävän kestävätkin vielä.”

”Toimii loistavasti uimahousujen alla, kun tuo eturauhanen alkaa kylmemmillä uimakeleillä kiukkuilemaan.”

”Käytän näitä ympäri vuoden, talvella hiihtäessä ja kesällä juostessa, suosittelen.”

”Minulla on ongelma, kun harrastan tanssia ja reidet hankaavat toisiaan. Nyt lavatansseihin kesämekko päälle ja lahjeboxerit jalkaan. Aivan mahtavat.”

”Ostin vaeltajanpaketin ja siinä tuli mukana kahdet lahjehousut. Enpä olisi tajunnut, kuinka hyvät nämä on pitkillä vaelluksilla. Lämmittää, vaikka on kosteatkin ja kuumalla kelillä pidän pelkkiä boksereita. Hyttyset kyllä mojauttaa näistä läpi.”

”Oli jalassa eka kertaa maratonilla, ei reisihankaumia, eikä nivuset kipeät. Ihme housut, en koskaan enää juokse ilman näitä.”

Kauppiaan kommentti: ”Noin kolme vuotta sitten kokeilin näitä reisiboxereita, enkä ole ollut päivääkään sen jälkeen ilman näitä. En ole koskaan pitänyt näin mukavia alkkareita. Atoopikkona ihoni on hyvin herkkä, mutta nämä merinosilkkiboxerit ovat aivan mahtavat jalassa, 365/24. Näistä housuista ei ole koskaan tullut minkäänlaista reklamaatiota, mutta kiitosta tulee aivan koko ajan.”

 

/MS

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 607679 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

85% MERINOVILLAA

15% SILKKIÄ

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS