Ale!

MERINOVILLA KERRASTOHOUSUT PRO 170-190 CM PITUISILLE (UNISEX)

Alkuperäinen hinta oli: 89,95€.Nykyinen hinta on: 69,95€.

Varastossa

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 00004-1-2-1 Osastot: , , , , , ,

Kuvaus

KERRASTOHOUSU  MERINOT

 

Merinot Pro on mittatilaus kerrastohousu. Valikoimasta löytyy 150-210 cm kokoisille sopivat kerrastot: pienelle ja pyöreälle tai pitkälle ja laihalle, kaikille siltä väliltä. Normaali 170-190 cm pituisille. Painohaitari 40-180 kg eli jokaiselle pitäisi löytyä sopiva koko. Tuote on unisex, sillä mittasi ratkaisevat kokosi, ei sukupuoli.

Miksi Pro?

Tämä tulee malliston suunnittelusta, jossa on huomioitu asiakkaiden ja testaajien kokemukset. Heiltä tulleet palautteet on kiteytetty tässä tuotteessa.. Lahkeissa on erikoispitkäresori, noin 10 cm, näin nilkat pysyvät suojattuna. Näillä alueilla on vähiten lihaa luitten päällä ja näin ollen ne ovat arat kylmälle. housu on helppo valita taulukosta pituuden ja painon mukaan tai mitaten vyötärönympärys ja lahjemitta haarukasta jalkapöytään . Muista, että tuote on erittäin elastinen ja esipesty, joten se ei kutistu kuin 2 %. Hoitona suosittelemme tuuletusta käytön jälkeen. Villa puhdistuu tuulettamalla, vaikka olisitkin hikoilut voimakkaasti.

 

Tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi Merinot pro kerrasto paidan kanssa:

Katso kuvasta: Ympäröidyillä alueilla kaksinkertaisesti kangasta SILLOIN KUN VALITAAN MERINOT PRO PAITA JA HOUSUT.

 

PESUOHJE:

Jos peset, niin pesupussissa 30 asteessa villaohjelmalla, maksimissaan 600 krm linkous. Älä pese käsin, koska tuotetta ei saa venyttää märkänä.

 

Materiaali

85% merinovillaa

15%  silkkiä

19 mikronia lanka

190g/m2 rip-neulos

 

Tämä tuote on suunniteltu käytettäväksi Merinot pro kerrasto paidan kanssa:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovilla-kerrastopaita-pro-170-190-cm-pituisille-unisex/

MITTATAULUKKO

 

PESUOHJE:

Jos peset, niin pesupussissa 30 asteessa villaohjelmalla, maksimissaan 600 krm linkous. Älä pese käsin, koska tuotetta ei saa venyttää märkänä.

 

Materiaali

85% merinovillaa

15%  silkkiä

19 mikronia lanka

190g/m2 rip-neulos

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat ja pitkä helma. Helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. Eräkäyntiin, lenkkeilyyn, yöasuksi, kylmiin sekä kuumiin olosuhteisiin.

 

Tässä asiakkaiden palautteita tuotteistamme ja palvelusta:

”Kiitos Merinovillakauppa erinomaisista tuotteista ja palvelusta! Tämä kerrasto on aivan mahtava iholla!”

”Olen atoopikko ja en ole koskaan pystynyt pitämään mitään merinovillatuotteita. Merinot -kerrasto on todella miellyttävä pitää, voi kiitos!”

”Tämä merinosilkkikerrasto on todellakin toimiva kuumallakin, eikä ala haisemaan.”

”Ennen ostin joka vuosi uuden merinovillakerraston, kun käytän näitä aina, niin kuluuhan ne. Nyt lähtee kolmas vuosi Merinot-kerrastolla, olen todella tyytyväinen. Täytyy hankkia muitakin tuotteita ja merkki ei vaihdu, kun vihdoinkin löytyi hyvät!”

”Ostin ensin kalliit norjalaiset, ne olivat kauhean karkeat ja luulin, etten voi pitää lainkaan merinovillaa. Messuilla tutustuin Merinot-tuotteisiin ja tuote tuntui todella miellyttävältä, kauppiaat puhuivat minut ympäri ja tein kaupat. Hieman jännitti, kuinka toimii, kun olen aika kova hikoilee ja edelliset tuotteet muuttuivat ihan kauheaksi juuri märkänä. Mutta nämä ei lainkaan kutita, edes märkänä, ja ne eivät edes tunnu märältä, vaikka ovat kosteat, kun riisuin. Olen vain tuuletellut tuotteita käytön jälkeen, en ole pessyt kertaakaan! Uskomaton tuote totta tosiaan, kiitos Merinovillakaupan pojat.”

  • ”Olen sairastanut melanooman, enkä saa yhtään ottaa aurinkoa. Rakas harrastukseni pyöräily oli vaikeaa, kun parhaat kelit olivat vaarallisimmat. Luin, että australialaisen mustan merinovillan UV-suojakerroin on jopa 80. Nyt olen vuorannut itseni kokonaan merinovillaan, vain aurinkolasit silmillä ja muualla merinosilkkiä.”

”Uskomaton tuote, lämmittää märkänä ja on hajuton, todella hyvä tuote pitkillä vaelluksilla. Ostan aina, kun mahdollista, suomalaisia tuotteita.  Suosittelen todellakin.”

”Kerrankin kerrasto, jossa on pitkä helma paidassa ja korkea vyötärö housuissa, nyt ei ole selkä paljaana.

”Olen merinovillan suurkäyttäjä, olen lähes 300 päivää metsässä kaikissa keleissä. Testattu on kaikenlaisia merinovillatuotteita, eikä ole Merinot-tuotteiden voittanutta. Arvostan näissä kestävyyttä, mukavuutta, edullisuutta, oikeita mittoja ja tätä palvelua. Käykää ihmiset messuilla jututtamassa näitä kauppiaita, he todella tietävät, mitä myyvät ja palvelu on huumorilla höystettyäTäydet 10 pistettä Merinovillakaupalle. Nähdään pojat taas erämessuilla.”

Sinua saattaa kiinnostaa myös tämä:

MERINOVILLA KERRASTOPAITA PRO 170-190 CM PITUISILLE (UNISEX)

 

 

Lisätiedot

VÄRIT

Harmaa, Musta, Punainen

Housujen koot

XS, S, M, L, XL, XXL