Ale!

MERINOVILLAPIPO + TUUBIKAULURI 100% Merinovillaa

Alkuperäinen hinta oli: 69,95€.Nykyinen hinta on: 49,95€.

Varastossa

KOTIMAISET MERINOT 100%

Määrä

Kuvaus

MERINOVILLAPIPO JA TUUBIKAULURI

100% merinovillatuubikauluri ja pipo ovat miellyttävän tuntuisia, lämmin ja hengittävä kaikenlaiseen ulkoiluun. Puuvillaisiin tuubeihin verrattuna siitä on monia etuja: Se ei “tuki” takin parasta ilmanvaihtokanavaa, vaan päästää liikalämmön tehokkaasti takin alta pois. Käytettäessä päähineenä lämpimällä kelillä (kesäisin) merinovilla tuntuu uskomattoman hyvältä; tuntuu kuin päähinettä ei olisikaan! Tuubihuivi on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, hupun ja pipon. Talvipyöräilijät ovat ihastuneet siihen kuinka se pysyy päässä kypärämyssynä. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. Tuubihuivi on erinomainen lahjaidea lapsesta vanhuksiin.

TUUBIKAULURI:

100% merinovillatuubikauluri on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Tuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää helposti kaula ja niska paljaaksi. Tämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmat, se on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista) Käytettäessä päähineenä lämpimällä kelillä (kesäisin) merinovilla tuntuu uskomattoman hyvältä; tuntuu kuin päähinettä ei olisikaan! Tuubihuivi on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, balcalavan, hupun ja pipon. Talvipyöräilijät ovat ihastuneet siihen kuinka se pysyy päässä kypärämyssynä. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. Tuubikauluri on erinomainen lahjaidea lapsesta vanhuksiin. (Mitat: 22 cm. leveä ja 58cm. pitkä venyttämättä).

katso video:  https://www.youtube.com/shorts/nqH576NsXQg

Yksi koko aikuisille.

Supermerinovilla:

Lankakauppiaat valitsee parhaista merinovillalaaduista parhaat erät ja nämä on luokiteltu supermerinovillaksi. Supermerinovilla on normaalia merinovillaa kestävämpää, se nyppäänyt, eikä kutistu ja kaikkein silein laatu merinovillasta.

 

Merinovillapipo ja tuubi ovat todella tykättyjä niiden ominaisuuksien vuoksi. Tässä kymmenen syytä suosioon.

  • 100% supermerinovilla on pehmeä ja miellyttävä iholla.
  • Kiristämätön ja elastinen ei ahdista eikä hiosta.
  • Yksi koko soveltuu kouluikäisistä aikuisille.
  • Pipo joka ei kiipeä päästä ja on riittävän pituinen, että ylettyy kaksikerroin korville.
  • Tuubi joka on saumaton ja on niin pitkä, että voit tehdä siitä hupun.
  • Yhdistämällä saat todella hyvän suojan pääsi suojaksi.
  • Suomessa tehty langasta eteenpäin.
  • Ei sähköistä hiuksia
  • Paljon tyytyväisiä käyttäjiä
  • Edullinen, pipo ja tuubikauluri tarjouksessa 50,-

 

Lisätiedot

VÄRIT

Beige, Kirkkaan punainen, Metsän vihreä, Roosa, Sinapinkeltainen, Vaalean harmaa