Metsästäjänpaketti (UNISEX) MITTASI RATKAISEVAT KOON (KATSO TAULUKOSTA)

269,95

Varastossa

METSÄSTÄJÄN PAKETTI    150cm-165cm pitkille

170-190cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 682124-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

 

 

Uudistettu Metsästäjänpaketti UNISEX MALLI

Nyt uudessa paketissa paras laatuinen merinosilkkikerrasto paremmalla mitoituksella, mallina Merinot Pro.

MERINOT PRO MERINOSILKKI PAITA (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat( erikoispitkät resorit hihoissa) ja pitkä helma. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. MERINOT PRO

MERINOSILKKI HOUSU (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Paidan pitkä helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan ja lahkeissa on erikoispitkät resorit, jotka suojaavat nilkkoja.. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. Moottoripyöräilyyn eräkäyntiin, lenkkeilyyn, yöasuksi, kylmiin sekä kuumiin olosuhteisiin.

MERINOSILKKI LAHJEBOKSERIT (UNISEX)

Huippusuosioon noussut merinosilkki lahjebokserit tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden jokapäiväiseen käyttöön. Niiden erikoissuunniteltu tuplahaarakiila ja huolella sijoitetut saumat takaavat, etteivät ne paina tai hierrä ihoa, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön. Lahkeiden ohuet resorit estävät bokserien nousemisen ja pitävät ne paikoillaan ilman puristusta. Merinosilkin yhdistelmästä johtuva huikea hengittävyys tekee näistä boksereista täydelliset ympärivuotiseen käyttöön, sillä ne pitävät olon miellyttävänä niin viileässä kuin lämpimässäkin säässä. Tämä tekee merinosilkki lahjeboksereista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat ylivoimaista mukavuutta ja monipuolisuutta alusvaatteissaan.

 

PIPO ON 380g/m2

Merinovillapipo tarjoaa lämmön, hengittävyyden ja kosteudensiirron edut tiiviissä ja käytännöllisessä muodossa, tehden siitä ihanteellisen ulkoiluun ja arkeen. Supermerinovilla on erittäin laadukasta merinovillaa. Se on tavallista sileämpää, ei nukkaannu, ei kutistu pesussa ja on todella pehmeää. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan vaatteisiin ja asusteisiin, jotka kestävät käyttöä ja tuntuvat mukavalta ihoa vasten.

 

TUUBIKAULURI. YKSI TUOTE, KOLME TAPAA KÄYTTÄÄ.

100% merinovillaa tuubikauluri on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Tuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää help. osti kaula ja niska paljaaksi. Tämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmat, se on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista). Tuubikauluri on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, balaclavan, hupun ja pipon.. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. (Mitat: 22 cm. leveä ja 58cm. pitkä venyttämättä).

 

TÄYSFROTEE SUKAT

Nämä kotimaiset täysfroteesukat sisältävät 80% merinovillaa, 15% polyamidia ja 5% elastaania. Sukat on suunniteltu unisex-malliksi, joten ne sopivat sekä miehille että naisille. Niiden erikoisuutena on saumaton kärki, mikä tekee sukista erittäin miellyttävät pitää jalassa. Sukat ovat lämpimät, mutta eivät liian paksut, joten ne tarjoavat hyvän tasapainon lämpöisyyden ja mukavuuden välillä. Väri vaihtoehdot ovat musta ja harmaa, ja ne on valmistettu Suomessa korkealaatuisista materiaaleista.

SILEÄT SUKAT

Kotimaiset ohutsukat sisältävät myös 80% merinovillaa, 15% polyamidia ja 5% elastaania. Nämäkin sukat on tehty unisex-malliksi ja niissä on saumaton kärki, mikä lisää käyttömukavuutta. Sukat erottuvat kiristämättömällä, leveällä resorilla, joka pitää sukat hyvin paikallaan ilman epämukavaa puristusta. Sileät sukat ovat saatavilla mustana ja harmaana. Niiden ohut merinovillamateriaali tekee sukista erityisen miellyttävät käyttää, tarjoten hengittävyyttä ja mukavuutta päivittäiseen käyttöön.

 

Laadukkaista edullisin:

 

 

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

37-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM