Retkeilijänpaketti (UNISEX) MITTASI RATKAISEVAT KOON (KATSO TAULUKOSTA)

210,00

Varastossa

RETKEILIJÄN PAKETTI    150cm-165cm pitkille

170-190cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 682124-1-1 Osastot: , , ,

Kuvaus

 

Retkeilijänpaketti UNISEX MALLI

Nyt uudessa paketissa paras laatuinen merinosilkkikerrasto paremmalla mitoituksella, mallina Merinot Pro.

MERINOT PRO MERINOSILKKI PAITA (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat( erikoispitkät resorit hihoissa) ja pitkä helma. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. MERINOT PRO

MERINOSILKKI HOUSU (UNISEX)

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä esimerkiksi helteellä vaikkapa moottoripyöräasusteen alla. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Paidan pitkä helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan ja lahkeissa on erikoispitkät resorit, jotka suojaavat nilkkoja.. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä. Moottoripyöräilyyn eräkäyntiin, lenkkeilyyn, yöasuksi, kylmiin sekä kuumiin olosuhteisiin.

MERINOSILKKI LAHJEBOKSERIT (UNISEX)

Huippusuosioon noussut merinosilkki lahjebokserit tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden jokapäiväiseen käyttöön. Niiden erikoissuunniteltu tuplahaarakiila ja huolella sijoitetut saumat takaavat, etteivät ne paina tai hierrä ihoa, mikä tekee niistä ihanteelliset pitkäaikaiseen käyttöön. Lahkeiden ohuet resorit estävät bokserien nousemisen ja pitävät ne paikoillaan ilman puristusta. Merinosilkin yhdistelmästä johtuva huikea hengittävyys tekee näistä boksereista täydelliset ympärivuotiseen käyttöön, sillä ne pitävät olon miellyttävänä niin viileässä kuin lämpimässäkin säässä. Tämä tekee merinosilkki lahjeboksereista erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat ylivoimaista mukavuutta ja monipuolisuutta alusvaatteissaan.

KAHDET FROTEEPOHJASUKAT

Froteepohjaiset sukat, joissa on 80% merinovillaa, tarjoavat erinomaisen yhdistelmän mukavuutta ja toimivuutta kaikissa sääolosuhteissa. Niiden lämpimyys tarjoaa suojaa kylmää vastaan, kun taas merinovillan luontainen hengittävyys pitää jalat viileinä ja kuivina myös lämpimämmällä säällä. Sukkien saumaton kärki ehkäisee painaumia ja tarjoaa lisämukavuutta, erityisesti ajaessa tai pitkäaikaisessa käytössä. Nilkkaresorit pitävät sukan tukevasti paikoillaan ilman puristusta, mikä takaa, ettei sukka valu kengässä tai häiritse liikkumista. Nämä sukat ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja mukavuutta päivittäisessä käytössä. Kahdet sukat niin voi vaihtaa välillä.

 

Laadukkaista edullisin:

 

 

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

37-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM