Ale!

SELVIYTYJÄNPAKETTI UUTUUS 2024

Alkuperäinen hinta oli: 550,00€.Nykyinen hinta on: 499,00€.

Varastossa

SELVIYTYMISPAKETTI

Mittataulukko 170-190cm pitkille

Mittataulukko 150-165cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 613074-5-1-1 Osastot: , , , ,

Kuvaus

SELVIYTYMISPAKETTI / RESERVILÄISPAKETTI (UNISEX)

 

Nyt puhutaan sellaisesta paketista, jolla sopivien päällysvaatteiden kanssa pärjätään kaikissa olosuhteissa, aina -50 pakkasasteeseen asti. Tästä paketista löytyy paras mahdollinen kerrospukeutumismalli, aina jaloista käsiin saakka. Korkealaatuiset merinovillat toimivat ääriolosuhteissa parhaiten. Antibakteerinen alin rip-neulos siirtää kosteuden pois seuraavaan kerrokseen ja interlock-neulos ottaa vastaan aluskerrastosta tulevan kosteuden ja pitää lämmön vartalossa.

Sisältää:

Pipon, tuubikaulurin, kerrastopaidan, kerrastohousut, kahdet bokserit, poolopaidan, välihousut, sormikkaat, lapaset, kahdet froteepohjasukat, täysfroteesukat ja tekniset sukat. Kaikkiaan 14 tuotetta.

 

 

Ensimmäinen kerros on suunniteltu liikkuvaan toimintaan, ympärivuotiseen käyttöön.

Alusmateriaalit ovat erittäin hengittävää ja elastista rip-neulosta, joka on ohut vain 160-190 g/m2 merinovillaa. Näin saadaan erittäin hyvin hikoilua läpäisevä alusvaatekerros, jossa on hyvä liikkua kuumallakin kelillä. Vyötäröstä ylöspäin on mahdollista pukeutua kuusenvihreään, maastoon sopeutuvaan väriin tai valita kokomusta väritys. Kahdet bokserit niin voi vaihtaa.

Toinen kerros on suunniteltu väijyyn tai todella kylmissä olosuhteissa liikuttaessa.

Toinen vaatekerta, poolo ja välihousut, ovat interlock-neulosta, joka ottaa vastaan kosteutta iholta ja pitää lämmön kehossa. Vahvuus väliasuissa on 250g/m2, joka on sopivan vahva toiseksi kerrokseksi, muttei liian vahva, ettei tule kuuma ja se päällä on helppo liikkua, kun se ei ole liian paksu.

Kerrospukeutumista käsiin:

100% merinovillasormikkaat ovat kätevät silloin, kun tarvitaan suojaa käsille, mutta kuitenkin sorminäppäryyttä. Lapaset ovat huovutetut, 80% merinovillaa. Ne ova tuulenpitävät, kestävät ja lämpimät.

Päänsuojaksi 100 % merinovillapipo ja tuubikauluri.

Merinot-pipo 100 % merinovillaa, 380 g/m2. Kaksin kerroin käännettynä siis mahtavat 760 g/m2. Tämä pipo toimii ympäri vuoden erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Tuote on riittävän pitkä korville, ei ns. kiipeä päästä pois.

Merinotuubikauluri 100% merinovillaa, 190 g/m2.

Todella joustava neulos, joka on riittävän pitkä esimerkiksi hupuksi asti. Merinotuubikauluri on monikäyttöinen vaate, sillä siitä saa tehtyä monenlaista suojaa talven viimoihin: Voit peittää kasvosi sillä ja hengittää sen läpi. Vaikka se kastuisi, se ei jäädy kasvoihin, koska se on 100 % merinoa. Lämpimillä keleillä voit käyttää tuubikauluria päähineenä. Yhdistämällä pipon ja tuubikaulurin (balaclavaksi) laitettuna, saat suojaa jopa 1600 g/m2 korvillesi.

Parhaat sukat jalkojesi suojaksi, sisältää merinovillaa 70-80 %.

Tekninen sukka lämpöisillä keleillä, froteepohjasukat silloin, kun liikutaan paljon, täysfroteesukat pakkasilla ja tekninen sukka + täysfroteesukat todella kovilla pakkasilla.

Kaikki tuotteemme korkealaatuisia ja kestäviä, Suomessa valmistettu.

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM