Ale!

VAELTAJANPAKETTI UUTUUS 2024 (unisex malli) Koko ja mitat ratkaisee

290,00

Varastossa

VAELTAJANPAKETTI

Mittataulukko 170-190cm pitkille

Mittataulukko 150-165cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 613074-5-1 Osastot: , , , ,

Kuvaus

Uudistettu ”Vaeltajanpaketti”

VAATTEET: 85 % MERINOVILLAA, 15 % SILKKIÄ

PÄÄHINEET: 100% MERINOVILLAA

SUKAT: 80 % MERINOVILLA, 15 % POLYAMIDIA, 5 % ELASTAANIA

VALMISTETTU:  SUOMESSA

Sisältää:

Merinot Pro kerraston

Merinosilkki bokserit *2

Tuubikaulurin

Pipon

Froteepohjamerinovillasukat *2

 

Nyt uudessa paketissa korkea laatuinen merinosilkkikerrasto paremmalla mitoituksella, mallina Merinot Pro.

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla hengittävänä kuumilla keleillä. Lämmin ja hengittävä tuote syksy- ja talvipukeutumiseenkin. Mitoitus on reilu, paidassa on pitkät hihat ja pitkä helma. Helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun tai puuvillaan verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä.

Merinot Pipo 100 % merinovillaa, 380 g/m2.

Kaksinkerroin käännettynä siis mahtavat 760 g/m2. Tämä pipo toimii ympäri vuoden erinomaisen hengittävyytensä ansiosta. Tuote on riittävän pitkä korville, ei ns. kiipeä päästä pois.

Merinotuubikauluri 100% merinovillaa, 190g/m2.

Todella joustava neulos ja riittävän pitkä esimerkiksi hupuksi asti. Merinotuubikauluri on monikäyttöinen vaate, sillä siitä saa tehtyä monenlaista suojaa talven viimoihin: Voit peittää kasvosi sillä ja hengittää sen läpi. Vaikka se kastuisi, se ei jäädy kasvoihin, koska se on 100 % merinoa. Lämpimillä keleillä voit käyttää tuubihuivia päähineenä.

Kahdet merinosilkki bokserit

Vaihtohousut tarvittaessa. 190 g/m2. 85 % merinoa ja 15 % silkkiä. Erinomainen hengittävyys ja kosteudensiirto tuplahaarakiilalla tekevät Merinot-bokxereista erittäin miellyttävät ja käyttömukavat.

Kahdet merinovilla Froteepohjasukat

80 % merinovillasukat, joissa on merinofroteepohjat, näin kylmä ei pääse jalkoihin alhaalta käsin. Vaihto sukat tarvittaessa.

Erä-Jussi suosittelee Merinoita.

”Käytän aina Merinovillakaupan tuotteita niin töissä kuin harrastuksissakin. Ne ovat erittäin miellyttävät päällä, pitävät ihon kuivana kaikilla keleillä: kuumalla ne hengittävät, kylmällä lämmittävät ja läpäisevät kosteuden iholta pois. Hikoilen voimakkaasti, kun liikun rivakasti. Silti käytön jälkeen tuuletus riittää raikastamaan Merinot. Merinosilkkituotteet ovat erittäin kestäviäkin vielä. Myös merinovillakaupan sukat ovat osoittautuneet ylivertaiseksi jalkojen hikoillessa.  Minulle on tärkeää, että voin pitää Suomessa valmistettuja vaatteita.”

Terveisin Juha Peltonen.

 

Lisätiedot

Koot

XXL, XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM