Uutuudet

Julkaistu 09.09.14 | klo 22:49 | kategoriassa Tiedotteet

Uutta näköpiirissä

 

Syksy jatkuu mukavan lämpimänä, mutta talvi on tulossa, mutta onneksi apuun tulevat myös  meidän merinovilla uutuudet.

Ohut merinovillasukka, 60% villaa, sopii mainiosti työ- ja vapaa-ajankäyttöön. Sukka pitää jalan lämpimänä ja kuivana olematta silti hiostava. Samoin ohut merinovillainen T-paita. Musta pyöreäaukkoinen miehille ja fuksianpunainen v-aukkoinen naisille.

 

Naisille on tullut, 260 g/m2 fuksianpunainen poolo

Myös monikäyttöinen tuubihuivi on syksyn uutuuksiamme, siitä on helppo muokata myös erityyppisiä päähineitä. Tuubit ovat mustia tai fuksianpunaisia.

Ehkä odotetuin uutuutemme on kypärämyssy ” ACTIVE BALACLAVA”. Aikuisille ja lapsille värinä musta. Vihdoinkin voimme tarjota asiakkaillemme  tämän niin kysytyn tuotteen.

 

Nämä tuotteet ovat tarjolla verkkokaupastamme viimeistään 17.9.2014 lähtien ja samalla täydentyy varastomme vihdoinkin muistakin tuotteista.

Tuotteemme ovat edelleen Woolmarkin huippulaatuista merinovilla. Sukista ylöspäin 100% merinovillaa, ei mitään petollisia seoksia. Tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa edelleen tuttu ja turvallinen North Outhdoor / Wallenius trade OY.

Näillä eväillä pystymme tarjoamaan teille tuotteet todella edullisella hinnalla. Enää ei ole mitään syytä kärsiä keinokuiduissa, kun 100% merinovilla asuja saa lähes samaan hintaan.

Tule tutustu ja ihastu! Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sinua askarruttavissa kysymyksissä, me olemme täällä palvelemassa juuri sinua.

 

Miellyttävin villaterveisin Active-Arctic  kauppias Antti Peltonen

 

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat