MP messuille Helsinkiin. Merinovillakauppa HALLI 3

Julkaistu 19.01.24 | klo 20:21 | kategoriassa Uncategorized

 

Moottoripyöräilyn ykköstapahtuma on taas käsillä. Helsingin messukeskuksessa on taas esillä alan toimijat. Nähtävää on paljon motoristeille, kaikkea mahdollista alaan liittyvä. Me merinovillakauppana tarjoamme korkealaatuiset alusvaatteet ja niin kuumaan kuin kylmään. Merinosilkki kerrasto rip-neuloksesta on kaiken perusta. Hengittävyyden ja kosteudensiirto kyvyn ansiosta se toimii kaikissa ääriolosuhteissa parhaiten, niin 30 asteen helteellä, kuin pakkasillakin. Siksi se on erinomainen motoristin alusasu, säät vaihtelee,  mutta merinosilkki on aina paras ihollasi.

 

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovilla-biker-paketti-naiset-musta/

Uudistettu motoristin paketti ”Bikerpaketti”

Nyt uudessa paketissa on korkea laatuinen merinosilkkikerrasto paremmalla mitoituksella, mallina Merinot Pro. Tuubikauluri korvaa kypärähupun ja kaulurin, ei siis saumoja lainkaan kypärän alle. Lisäksi tulee kahdet merinovilla froteepohjasukat, sisältää 80% merinoa. Näin voit vaihtaa sukat tarvittaessa.  Parasta tässä on että paketin laatu on entistä parempi ja edullisempi. Vanha hinta oli 190 euroa ja nyt tarjoamme paketin 170 eurolla. Olemme merinovillan tukkukauppa, meiltä voit ostaa messuilta ja tapahtumissa. Kauppaketjujen osuuden me annamme sinulle, siksi markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Kaiken lisäksi nämä tuotteet tehdään oikeasti Suomessa.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillatuubihuivit/

Tuubikauluri on nerokas kaikessa yksinkertaisuudessaan

100merinovillaa tuubikauluri on miellyttävän tuntuinenlämmin ja hengittäväTuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää helposti kaula ja niska paljaaksiTämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmatse on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista). Tuubikauluri on todella monikäyttöinensiitä saa kaulurinbalaclavanhupun ja pipon.. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. (Mitat22 cmleveä ja 58 cmpitkä venyttämättä).

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillaiset-vartalonlammitin-ja-kasivarsilammittimet/

Vartalon lämmittimellä ja irtohihoilla voit suojata itseäsi vedolta ja kylmältä.

320 g/m2 vartalonlämmitin on erinomainen lantion ja rintakehänalueen suojaksi. Vahva villainen tuulta pitävä suoja viimalta ja pitää lämpimänä.

320 g/m2 käsivarsilämmitin on noin 70 cm pitkä ja siinä on peukalohanka. Käsivarsilämmitin on todella tehokas kämmenten, ranteiden ja kyynäralueen suoja. Käsivarsilämmitin sopii myös erinomaisesti moottoripyöräilyyn, suojaten viimalta. Koot on mitoitettu käsinekoon mukaan.

 

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillasormikkaat-100-merinovillaa/

100 % merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia

Tarjoavat lämpöä  ajokäsineiden alle. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100 % merinoa ( yleensä 50 prosenttia) ja tietysti jälleen  kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isommille käsille.

https://merinovillakauppa.fi/tuote/talvi-valiasupaketti-musta-poolo-ja-musta-valihousu-4-tuotetta-vain-170-euroa-925106-selvita-kumpi-on-uudempi/

Väliasupaketti niille jotka haluavat ajaa ympärivuoden tai jatkaa ajokautta parilla kuukaudella.

Sisältää: Poolo, välihousu, paksut ja ohuet sukat.

On suunniteltu toiseksi kerrokseksi esimerkiksi Biker paketin päälleTämä on huikea lisä lämpöä näihin paketteihin 260g/m2 poolo ja välihousut + 70ohuet sukat mustana ja täysfrotee merinovillasukatKaikki nämä vaatteet ovat korkealaatuista kotimaista käsityötä.

 

Meidät löydät tosiaan Hallista 3 opasteiden mukaan. Olet lämpimästi tervetullut osastollemme.

https://merinovillakauppa.fi/

Kommentit

Kommentit on suljettu.

OLEMME KOTIMAINEN VERKKOKAUPPA, ACTIVE-ARCTIC/ MERINOVILLAKAUPPA.

Meille on tärkeää että tuotteet on valmistettu Suomessa.

Tuotteet ovat valmistettu ekologisuutta ja eettisyyttä silmällä pitäen luonnon kuiduista.

Olemme tukkukauppa, ilman jälleenmyyjän katetta, siksi pystymme tarjoamaan Teille laadukkaat ja kotimaiset tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.

 

Tervetuloa tekemään hyvän mielen ostoksia!

 

Asiakaspalvelu

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Ota yhteyttä

merinovilla.asiakaspalvelu@gmail.com

Maksutavat