Ale!

HIIHTÄJÄNPAKETTI “UUTUUS, ASIAKASTOIVE JA TESTAAJIEN VALITSEMA”

Alkuperäinen hinta oli: 260,00€.Nykyinen hinta on: 230,00€.

Varastossa

HIIHTÄJÄNPAKETTI

 

 

Mittataulukko 170-190cm pitkille

Mittataulukko 150-165cm pitkille

Määrä
Tuotetunnus (SKU): 613074-5 Osastot: , , , ,

Kuvaus

HIIHTÄJÄNPAKETTI

On suunniteltu hiihtäjien tarpeiden mukaan. Se sisältää suoraan iholle puettavat korkealaatuiset Suomessa valmistetut alusvaatteet, jotka sileytensä ansiosta sopivat myös herkkäihoisille. Tässä on erityisesi huomioitu pääseudun ja vyötärön suojaus. Päänseudun suojaus on tehty uudella ratkaisulla, PIPO + TUUBIKAULURI. Nämä kaksi yhdistämällä saat jopa 1600g/m2 100% merinovillaa korviesi suojaksi. Vartalon lämmitin on tuulenpitävä ja kun koko paketti on käytössä on vyötäisillä 700g/m2 merinovillaa. Suosittelemme päällysasuksi kuitenkin tuulenpitävää kerrosta.

Tarjouksemme on taas todella huima. Vastaavalla laadulla markkinahinta on helposti yli 350 euroa. Mutta me olemme merinovillatukkukauppa ja siksi koko paketti vain 230 euroa.

Tarjouksemme on taas todella huima. Vastaavalla laadulla markkinahinta on helposti yli 350 euroa. Mutta me olemme merinovillatukkukauppa ja siksi koko paketti vain 230 euroa.

SISÄLTÄÄ:

Sportpoolo

100 % MERINOVILLAA

SPORT-POOLO on asiakastoive. Se on valmistettu 100 % supermerinovillasta ja on erittäin pehmeä iholle. Vahvuus on 160–200 g/m2 ripneulos, joka on todella elastinen. Helma on erikoispitkä ja hihoista löytyy peukalohangat. Kestävyys on 3 kk kovassa testissä osoittautunut erinomaiseksi. Vaikka tuote on ohut, on se hyvin peittävä, eikä kuulla läpi. Tämän tuotteen toimivuus on ollut erinomainen kaikissa lämpötiloissa korkean hengittävyyden ansiosta.

Tämä tuote on erittäin joustava ja voit valita normaali kokoa pienemmän, jos haluat siitä hyvin istuvan. Ohuudesta huolimatta sen lämpöarvot ovat loistavat ja hengittävyys huippuluokkaa. Sopii erinomaisesti ympärivuotuiseen pyöräilyyn, talviliikuntaan kuin patikkareissuillekin.

VÄRI MUSTA KOOT M-XL ,

METSÄNVIHREÄ KOOT XS-S .

Esittely video:  https://www.youtube.com/shorts/XnCmswj_YzM

Kerrasto housu Pro

85% merinoa ja 15% silkkiä. Silkki parantaa kulutuskestävyyttä ja näin ollen tuote on normaalia merinovillaa huomattavasti kestävämpi. Vaikka merinovilla on todella sileä luonnontuote, silkki on vieläkin sileämpää. Se on sopivan ohut toimimaan iholla. Mitoitus on reilu, paidan pitkä Helma yhdistettynä housujen korkeaan vyötärölinjaan takaavat vyötärölinjalle tuplakerroksen tuoman lämpösuojan. Tuote lämmittää märkänä, on hajuton, läpäisee kosteutta 30–40 kertaa keinokuituun verrattuna, venyy yli 80%, eikä se kiristä.  VÄRI HARMAA

Vartalonlämmitin

98 % MERINOVILLAA

2 % LYKRAA

320 g/m2 vartalonlämmitin on erinomainen lantion ja rintakehänalueen suojaksi. Parhaan tehon saat aikaiseksi, kun laitat sen suoraan . Antibakteeriutensa ja verenkiertoa stimuloivan vaikutuksensa takia se sopii myös kipeiden paikkojen ja rasitusvammojen hoitoon. Tiheä inter-lock neulos joka pitää tuulen ja lykra pitää huolen joustavuudesta.

Asiakkaan palaute: Aivan huikee…. pyllytin siis, pitää vielä tuultakin. VÄRI MUSTA

 

 Pipo

Pipot ovat 380g/m2

100% Supermerinovilla:

Lankakauppiaat valitsee parhaista merinovillalaaduista parhaat erät ja nämä on luokiteltu supermerinovillaksi. Supermerinovilla on normaalia merinovillaa kestävämpää, se ei nyppää, eikä kutistu ja on kaikkein  silein laatu merinovillasta. VÄRI METSÄN VIHREÄ

Tuubikauluri

100% merinovillatuubikauluri on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Tuubissa on se ongelma että edestä ja takaa jää helposti kaula ja niska paljaaksi. Tämä UUTUUS TUUBIKAULURI ratkaisee nämä ongelmat, se on myös erikoispitkä ja siitä saa tehtyä monenlaisen päähineen (katso kuvista). Tuubikauluri on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, balaclavan, hupun ja pipon.. Hiihtäessä tai lenkkeillessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. (Mitat: 22 cm. leveä ja 58cm. pitkä venyttämättä). VÄRI METSÄN VIHREÄ

 

Kahdet froteepohjasukat

80% MERINOVILLAA,

15 PROSENTTIA  POLYAMIDIA

5 PROSENTTIA  ELASTAANIA.

Erinomainen sukka, liikuntaan ja vapaa aikaan. Korkea 80   prosenttia merinoa tekee sukasta lämpimän vaikka se ei ole paksu. Froteepohja vaimentaa askeleitasi ja pitää kylmän poissa jaloistasi. Valmistettu Suomessa.

VÄRI MUSTA

Katso esittely video:  https://www.youtube.com/watch?v=UU2yAT4c1PY

 

Mikäli hiihtelet todella kylmässä voit täydentää tätä vielä väliasupaketilla ja tuulenpitävillä huovutetuilla lapasilla.

VÄLIASUPAKETTI: https://merinovillakauppa.fi/tuote/talvi-valiasupaketti-petrooli-poolo-ja-musta-valihousu-4-tuotetta-vain-170-euroa/

LAPASET: https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovillalapaset-huovutetut/

 

MS

Nämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovilla-kerrastopaita-pro-150-170-cm-pituisille-unisex/

 

https://merinovillakauppa.fi/tuote/merinovilla-kerrastohousut-pro-170-190-cm-pituisille-unisex/

https://merinovillakauppa.fi/tuote/sport-poolo-musta-160g-m2/

Lisätiedot

Koot

XL, L, M, S, XS

Sukkien koko

36-38, 39-41, 42-44, 45-47

PITUUS

PITUUS 145-165 CM, PITUUS 170-190 CM